Jockiboi aktuell för nya Big Brother

- 19/12/2011, 13:02 -
Han är känd för sin medverkan i skandalprogrammet "Kungarna av Tylösand".
1 av 3

Han är känd för sin medverkan i skandalprogrammet "Kungarna av Tylösand".

Patrik Österberg/ All Over Press

Jockiboi - snart i din teve dygnet runt.
2 av 3

Jockiboi - snart i din teve dygnet runt.

Du kommer även att se honom i "den sista dokusåpan" där han har en mindre roll.
3 av 3

Du kommer även att se honom i "den sista dokusåpan" där han har en mindre roll.

Nu kan Nyheter24 avslöja att Joakim "Jockiboi" Berg uppges vara klar för Big Brother 2012. – En helt sjukt grym upplevelse, säger skandalprofilen.

Som Nyheter24 tidigare rapporterat har sökandet till nästa års säsong av svenska Big Brother slagit rekord. Nu kan Nyheter24 avslöja att Joakim "Jockiboi" Berg, känd från skandalsåpan "Kungarna av Tylösand", uppges vara aktuell för den nya säsongen av realityprogrammet.

Enligt flera av varandra oberoende källor ska 25-åringen vara en av de som kommer att tillbringa våren inlåst i Big Brother-huset.

"Skulle inte tacka nej"

När Nyheter24 når Berg säger han att han inte vill kommentera en eventuell medverkan men medger att han inte skulle tacka nej till att vara med i Big Brother.

– Det skulle vara en helt sjukt grym upplevelse. Jag känner flera av de gamla deltagarna som Simon, Rodney, Christan och har bara hört gott, säger Berg och fortsätter:

– "Kungarna av Tylösand" var bara fest utan tävling och efter "Den sista dokusåpan" med manus vill jag tävla.

Dementerar

– Jag kan bekräfta att Jockiboi inte är aktuell för att vara med i Big Brother 2012, säger dock Martin Nersing, pressansvarig för Big Brother 2012.

Hängt ut unga tjejer

Berg har den senaste tiden varit i blåsväder då han hängt ut och hånat unga tjejer på sin blogg och skämtat om våldtäkt i ett inlägg.

10 000 svenskar har sökt till det sociala experiment som kommer att sändas på TV11 2012.

Uppdatering: När Nyheter24 först nådde programmets pressansvarige var beskedet entydigt: Deltagare kommer varken att bekräftas eller dementeras, inte minst eftersom castingen fortfarande pågår. När Nyheter24 publicerat artikeln blev beskedet dock ett annat och man dementerar nu att Jockiboi skulle vara aktuell.