Fredag 18 Jun
Stockholm

Tjänar fyra miljoner - på att visa baken på nyår

Katy Perry ansåg sig vara värd 1,7 miljoner kronor. Det gjorde ingen annan.
1 av 6
Katy Perry ansåg sig vara värd 1,7 miljoner kronor. Det gjorde ingen annan. Foto: All Over Press
Hur mycket skulle du betala  för att få stjärnan till din fest?
2 av 6
Hur mycket skulle du betala för att få stjärnan till din fest?. Foto: All Over Press
Här är bakdelen som Kardashian cashar in på.
3 av 6
Här är bakdelen som Kardashian cashar in på. Foto: ALL OVER PRESS
Kutcher är en man som vet hur man säger ifrån.
4 av 6
Kutcher är en man som vet hur man säger ifrån. Foto: All over press
Kurvdrottningen vet hur man tjänar pengar.
5 av 6
Kurvdrottningen vet hur man tjänar pengar. Foto: Scanpix/AP Photo/Chris Pizzello
6 av 6

Flera av Hollywood-stjärnorna tjänar multum på att bara sätta sin fot på klubbar när det gamla året blir till ett nytt. Fetast arvode? Kurvdrottningen Kim Kardashian, så klart.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kändiselitens snyggaste rumpor

Har du koll på Hollywoods hetaste bakdelar? Om inte, kolla in Nyheter24:s bildspel med extra allt.

Du hittar det här!

Nyårsafton närmar sig med stormsteg, och för Hollywood-stjärnorna kan det innebära en rejäl tillökning i kassan. För att dyka upp på ett event på nyår, och även visa sin formstarka uppenbarelse på några andra lokaler i samma veva, tjänar kurvdrottningen Kim Kardashian lite över fyra miljoner svenska kronor. Det är bara i Las Vegas som man betalar så mycket för att få se en riktigt snygg bak.

En annan het donna som tror sig kunna tjäna pengar på att bara visa upp sig på en nattklubb är Katy Perry. Enligt källor till The New York Post tar hon 1,7 miljoner kronor för att sätta sin fot på en nyårsfest. Och detta utan att ens uppträda. Än så länge har ingen, föga förvånande, nappat på erbjudandet.

I Las Vegas tjänar Black Eyed Peas-sångerksan Fergie närmare 700 000 kronor för att spela på baren 1Oak på Mirage Hotel och Casino. En lite småsaftig prislapp kan tyckas.

Kutcher tackar nej

En man med stake och förmåga att sätta ner foten tycks vara Ashton Kutcher. Han tänker minsann inte dyka upp på något nedrans event. Exakt hur mycket Kutcher har erbjudits är ännu okänt, men det sägs att de bud som kommit in varit smått hisnande.

P. Diddy är en annan kaxig typ. Eftersom han tycker att klubben i Vegas där han skulle uppträda betalar för lite struntar han i att dyka upp över huvud taget. I stället fixar han en privat brakfest i sitt hem i Miami.

Carey blev dissad

Den nyblivna mamman Mariah Carey har låtit sina anställda gå ut med ett bud till festarrangörer på svindlande 3,4 miljoner kronor - för att visa upp sig och sjunga ett fåtal sånger. Ingen nappade, och i stället beskriver The Post hur stjärnans anställda säger "Mariah gör inga nyårsevent. Hon är i Aspen med familjen". Ja, det är ju lätt att vara efterklok.

Kommentera
Kopiera länk
Dela