Hiphop-duon LMFAO har varit en populär partyakt under året. Under natten var de inblandade i en brand i en spellokal i Honduras.
Hiphop-duon LMFAO har varit en populär partyakt under året. Under natten var de inblandade i en brand i en spellokal i Honduras. - Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix

LMFAO i svår brandolycka

Hiphop-gruppen LMFAO var under natten med i en allvarlig brandolycka på Honduras, där 15 personer tvingades uppsöka sjukhus.


Den omåttligt populära hiphop-duon LMFAO - under hösten välkända för sina "Party Rock Anthem" och "Sexy and I know it" - var under natten med om en obehaglig olycka, då en brand bröt ut i den lokal de uppträdde i på Honduras.

Polisen på plats tror att branden var anlagd, skriver TMZ.

Enligt lokal press bröt branden ut i slutet av duons konsert, men innan branden upptäcktes, lokalen rökfylldes och besökarna kunde utrymmas hann LMFAO spela klart.

Ingen omkom i branden, men minst 15 personer uppges ha förts till sjukhus för sina rökskador.

Polisen på plats uppger till lokal media att de misstänker att en "krimell hand" satte eld på lokalen genom elsystemet. Det är dock ännu oklart om någon har gripits för dådet.

"Satte eld på stället"

Efter showen twittrade gruppens medlem Redfoo skämtsamt om olyckan.

"Episk konsert i kväll!!!! Alla i Honduras, vi satte eld på stället!!!!!", skrev han innan han förklarade han sitt kryptiska meddelande:

"De berättade att det utbrutit en brand när vi stod på scenen. När vi sedan gick till logerna var det rök i korridorerna."

Timmen senare var Redfoo ångerfull till sin tidigare skämtsamma tweet.

"För att vara seriös. Jag hoppas att alla är i säkerhet efter branden i kväll. Älskar er, Honduras!"

 

LMFAO - "Party Rock Anthem":

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!