Eva Longoria och Tony Parker skilde sig under hösten.
1 av 3
Eva Longoria och Tony Parker skilde sig under hösten. - Foto: All Over Press
Eva Longoria.
2 av 3
Eva Longoria. - Foto: ALL OVER PRESS
Eva Longoria hade en riktig mardröm efter sin skilsmässa.
3 av 3
Eva Longoria hade en riktig mardröm efter sin skilsmässa. - Foto: All over press

Longorias skräckvikt efter skilsmässan

För första gången berättar Eva Longoria om hur hon egentligen mådde efter skilsmässan med Tony Parker.


Han bedrog henne med sju kvinnor

Eva Longorias make Tony Parker bedrog Eva Longoria med sju olika kvinnor, har Nyheter24 tidigare rapporterat om. I Parkers mobil hittades nakenbilder och sex-sms mellan honom och en kvinna vid namn Erin Barry.

– Eva hittade inte bara sex-sms mellan Tony Parker och Erin Barry, utan även nakenbilder som Tony och Erin hade skickat till varandra. Erin hade mejlat bilder på sina bröst och andra kroppsdelar och han svarade med att skicka mms med hans privata delar, har en källa berättat.

I en intervju med tidningen Health talar Eva Longoria, 36, ut om hur skilsmässan med basketspelaren Tony Parker, 29, sakta tog kål på hennes kropp.

– Jag var förmodligen i det mest ohälsosamma skick jag någonsin varit, säger hon enligt US Magazine.

Eva Longoria hade det hektiskt efter skilsmässan med Tony Parker, som ryktades ha varit otrogen med flera andra kvinnor. Först nu bekräftar alltså "Desperate Housewives"-stjärnan hur den turbulenta tiden förstörde henne.

– Jag minns att jag var så smal efter skilsmässan, men alla bara sa hur vacker jag var, förklarar hon och fortsätter:

– När jag mådde som värst sa folk att jag var vackrare än någonsin.

"Skulle inte låta det här ta över"

Men trots mardrömmen efter skilsmässan med viktras och skönhetspress har Eva Longoria återhämtat sig. Hon förklarar att hon hela tiden försöker vara optimistisk.

– Jag skulle inte låta det här ta över. Någonting bra väntade runt hörnet och jag kunde knappt vänta för att se vad det var, säger hon.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.