Nu öppnar barnstjärnan upp sig i en ny intervju med Seventeen magazine.
1 av 2
Nu öppnar barnstjärnan upp sig i en ny intervju med Seventeen magazine. - Foto: All Over Press
Demi Lovato.
2 av 2
Demi Lovato. - Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix

Barnstjärnan talar ut om drogmissbruket

Aldrig tidigare har Demi Lovato berättat såhär mycket om sitt missbruksfyllda förflutna. Nu berättar hon om skammen och hur pressen på henne drev henne in i träsket av narkotika.– Det gör många tonåringar för att tona ner smärtan, berättar Demi Lovato.


Megadiss

Vänner för livet, säger Demi Lovato. Men 2009 såg det inte ljust ut för vänskapen med Miley Cyrus. Bråket utbröt på Twitter när Miley Cyrus la upp en bild på henne tillsammans med Demi Lovato.

Miley Cyrus: "Now this is what true friendship looks like. None of that hollywood c***. @ddlovato I miss you :)"

Demi Lovato: "Yeah... It's just kind of hard to miss somebody that I don't know anymore."

I en ny intervju öppnar Demi Lovato, 19, upp sig om sina ätstörningar, sina svåra problem med alkohol och droger - och om sin skakiga vänskap med "Disney"-stjärnan Miley Cyrus.

– Vi är båda väldigt envisa. När vi bråkar är det väldigt brutalt. Vi kan säga att vi aldrig någonsin kommer att vara vänner igen, men två dagar senare säger vi att vi älskar varandra, säger hon i en intervju med Seventeen magazine.

De brutala fighterna mellan stjärnorna är inte sällan offentliga. I ett Youtube-klipp som laddades upp av Miley Cyrus år 2008 hånade hon både Demi Lovato - och Selena Gomez. Men vänskapen kommer att vara långlivad.

– Ingen av dem kommer någonsin att lämna mitt liv, oavsett vad som händer. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, berättar Demi Lovato.

Tog droger för att dämpa ångest

I den öppenhjärtiga intervjun med tidningen förklarar Demi Lovato vidare hur hon tidigare tog droger för att dämpa sin ångest.

– Det gör många tonåringar för att tona ner smärtan. Men nu tar jag varken droger, dricker eller svälter mig själv. Det finns ingenting som jag gör i dag som jag skäms över.

"Tänker inte ljuga"

Nyheter24 har tidigare rapporterat att barnstjärnan tvingats genomgå rehabilitering för att bli av med sina problem.

– Jag tänker inte ljuga om det, förklarar hon i intervjun.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.