Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter uppbrottet från Saade - Molly flyr landet

- 12/01/2012, 07:56 -
Slut på glada tider mellan Molly och Eric.
1 av 3

Slut på glada tider mellan Molly och Eric.

Leif R Jansson / SCANPIX

Molly Sandéns Facebook - där hon gick ut med nyheten.
2 av 3

Molly Sandéns Facebook - där hon gick ut med nyheten.

Faksimil Facebook

Det var i veckan som det annonserades att det nu är slut mellan ett av Sveriges hetaste par.
3 av 3

Det var i veckan som det annonserades att det nu är slut mellan ett av Sveriges hetaste par.

Pontus Lundahl/Jessica Gow/ SCANPIX

Efter att nyheten om Eric Saades och Molly Sandéns seperation slagit ned som en bomb väljer nu Molly att lämna landet - för semester och en chans att komma ifrån pressen.

Det var i veckan som superparet Molly Sandén och Eric Saade meddelade att deras långa förhållande var slut. Nu tar Molly med sig sina systrar och åker utomlands - och lämnar pressen bakom sig.

Trots att Molly och Saade nyligen köpt en gemensam bostadsrätt i Birkastan i Stockholm så valde de unga artisterna att gå skilda vägar - en nyhet som slog ned som en bomb hos fansen.

– Den senaste tiden har jag varit väldigt frånvarande, och som många av er misstänkt så beror det på att Eric och jag har gjort slut. Jag kommer inte kommentera det hela utan väljer att hålla det privat – för bådas skull, skrev Molly på sin blogg i samband med att nyheten kom ut.

"Kunde inte varit bättre tajming"

Sedan dess har kommentarer och stöttande ord strömmat in till den "Melodifestivalen"-aktuella sångerskan.

– Tack bästaste ni för ert stöd! Ni är så jävla fina. Jag har läst varenda kommentar och jag kan inte förklara med ord hur fruktansvärt rörd jag blir! Tänk att det finns så mycket fina människor därute… jag önskar att jag kunde få träffa varenda en av er och ge er en stor kram!, skriver Molly nu på sin blogg.

Där berättar hon även att hon nu planerar att lämna landet tillsammans med sina systrar - på en minst sagt passande semester.

– Nu i helgen tänkte jag ha en välförtjänt minisemester i LONDON! Tajmningen kunde inte varit bättre just nu! Jag är så taggad att jag knappt kan sova.. Haha. Shit vad kul vi ska ha! Är nästan avundsjuk på mig själv som får ha dom för mig själv en heel helg :)

Inte ensamma

Men Molly och Saade är inte ensamma om att känna pressen efter ett offentligt uppbrott, och artistkollegorna Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt, som gjorde slut mitt under sommarens "Allsång på Skansen"-hysteri, kan vittna om den extra påfrestning som ett uppbrott i publikt ljus innebär.

– Detta är såklart otroligt jobbigt och jag är väldigt ledsen. Jag hoppas ni respekterar och förstår att jag inte vill gå in på det här mer, det är tungt nog som det är, förklarade Marie Serneholt efter sin seperation från Måns Zelmerlöw.