Fredag 23 Apr
Stockholm

Katrin: "Jag är överklass"

Katrin och sambon Bingo.
1 av 4
Katrin och sambon Bingo. Foto: EEROBILD/ALL OVER PRESS
Katrin Zytomierska menar att hon själv bestämmer vilken klass hon tillhör.
2 av 4
Katrin Zytomierska menar att hon själv bestämmer vilken klass hon tillhör. Foto: Anders Wiklund / SCANPIX
Katrin tillsammans med sambon Bingo Rimér och den gemensamma sonen Ringo. Är detta en typisk överklassfamilj?
3 av 4
Katrin tillsammans med sambon Bingo Rimér och den gemensamma sonen Ringo. Är detta en typisk överklassfamilj?. Foto: All Over Press/Patrik Österberg
Katrin Zytomierska är en flitigt kontroversiell bloggerska.
4 av 4
Katrin Zytomierska är en flitigt kontroversiell bloggerska. Foto: Anders Wiklund / SCANPIX

Bloggerskan Katrin Zytomierska beskriver sig själv som en väldigt rik person, och förklarar att hon därför kvalar in som överklass. Sambon Bingo Rimér är säker på att så inte är fallet. Men är det pengar eller familj och tradition som räknas?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Skandalerna

Det finns få svenska kändisar som kan väcka så mycket starka känslor och reaktioner som Katrin Zytomierska. De senaste åren har hon kläckt ur sig en hel del oförglömliga citat, startat bloggkrig med bland annat Carolina Gynning, Kissie och Blondinbella, blivit utsatt för mediedrev under sin tid som programledare i Idols eftersnack och bråkat med vakter på Spy Bar.

Minns du Katrins värsta skandaler? Om inte, friska upp minnet HÄR!

I ett blogginlägg med titeln "Är jag överklass?" tar bloggerskan Katrin Zytomierska sig an ämnet klass och förklarar att det var i en intervju med Malou von Sivers som frågan kom på tal och bloggerskan fick sig en tankeställare. 

"Malou frågar mig om jag anser mig själv vara överklass och då svarar jag att jag hoppas att jag är det och då tappar alla andan", skriver Katrin på sin blogg.

Samtidigt erkänner hon att hon kan ha missuppfattat innebörden och betydelsen av överklass.

"Är överklass en person som är född till det? Som heter af eller von och vars pappa har en gård i Skåne? Är inte överklass en människa med pengar?"

Pengar som styr

Enligt Katrin själv är det mängden pengar, i jämförelse med andra, som styr om man räknas till ett samhälleligt toppskikt eller inte.

"Om man jämför mig med en medelsvensk person så är jag nog väldigt rik. Jämför man mig med de människor som jag tycker om att jämföra mig med så är jag väldigt fattig."

"Jag som bestämmer vad jag är"

När sambon Bingo Rimér la sig i diskussionen och avfärdade Katrins tro på sig själv hettade det till för åsiktsmaskinen Zytomierska.

"Då vet jag. Jag är inte överklass. Tycker Bingo. Men vem fan bryr sig om vad han tycker?! Det är jag som bestämmer vad jag är och jag bestämmer att jag är överklass."

Kommentera
Kopiera länk
Dela