Katrin och sambon Bingo.
1 av 4
Katrin och sambon Bingo. - Foto: EEROBILD/ALL OVER PRESS
Katrin Zytomierska menar att hon själv bestämmer vilken klass hon tillhör.
2 av 4
Katrin Zytomierska menar att hon själv bestämmer vilken klass hon tillhör. - Foto: Anders Wiklund / SCANPIX
Katrin tillsammans med sambon Bingo Rimér och den gemensamma sonen Ringo. Är detta en typisk överklassfamilj?
3 av 4
Katrin tillsammans med sambon Bingo Rimér och den gemensamma sonen Ringo. Är detta en typisk överklassfamilj? - Foto: All Over Press/Patrik Österberg
Katrin Zytomierska är en flitigt kontroversiell bloggerska.
4 av 4
Katrin Zytomierska är en flitigt kontroversiell bloggerska. - Foto: Anders Wiklund / SCANPIX

Katrin: "Jag är överklass"

Bloggerskan Katrin Zytomierska beskriver sig själv som en väldigt rik person, och förklarar att hon därför kvalar in som överklass. Sambon Bingo Rimér är säker på att så inte är fallet. Men är det pengar eller familj och tradition som räknas?


Skandalerna

Det finns få svenska kändisar som kan väcka så mycket starka känslor och reaktioner som Katrin Zytomierska. De senaste åren har hon kläckt ur sig en hel del oförglömliga citat, startat bloggkrig med bland annat Carolina Gynning, Kissie och Blondinbella, blivit utsatt för mediedrev under sin tid som programledare i Idols eftersnack och bråkat med vakter på Spy Bar.

Minns du Katrins värsta skandaler? Om inte, friska upp minnet HÄR!

I ett blogginlägg med titeln "Är jag överklass?" tar bloggerskan Katrin Zytomierska sig an ämnet klass och förklarar att det var i en intervju med Malou von Sivers som frågan kom på tal och bloggerskan fick sig en tankeställare. 

"Malou frågar mig om jag anser mig själv vara överklass och då svarar jag att jag hoppas att jag är det och då tappar alla andan", skriver Katrin på sin blogg.

Samtidigt erkänner hon att hon kan ha missuppfattat innebörden och betydelsen av överklass.

"Är överklass en person som är född till det? Som heter af eller von och vars pappa har en gård i Skåne? Är inte överklass en människa med pengar?"

Pengar som styr

Enligt Katrin själv är det mängden pengar, i jämförelse med andra, som styr om man räknas till ett samhälleligt toppskikt eller inte.

"Om man jämför mig med en medelsvensk person så är jag nog väldigt rik. Jämför man mig med de människor som jag tycker om att jämföra mig med så är jag väldigt fattig."

"Jag som bestämmer vad jag är"

När sambon Bingo Rimér la sig i diskussionen och avfärdade Katrins tro på sig själv hettade det till för åsiktsmaskinen Zytomierska.

"Då vet jag. Jag är inte överklass. Tycker Bingo. Men vem fan bryr sig om vad han tycker?! Det är jag som bestämmer vad jag är och jag bestämmer att jag är överklass."

/
/
/
Rik
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.