Nu står hon snart utan bostad.
1 av 4
Nu står hon snart utan bostad. - Foto: All over press
Sibel är känd från "Idol 2005" och Melodifestivalen två år.
2 av 4
Sibel är känd från "Idol 2005" och Melodifestivalen två år. - Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX
Sibel Redzep råkade nyligen ut för en stalker. Något hon förhoppningsvis slipper nu när hon byter adress.
3 av 4
Sibel Redzep råkade nyligen ut för en stalker. Något hon förhoppningsvis slipper nu när hon byter adress. - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
4 av 4
- Foto: BERTIL ERICSON / SCANPIX

Sibel snart hemlös: "Alla tror man är rik"

Sibel Redzep i panik. – Om bara några dagar ska jag ut och då har jag ingenstans att ta vägen.


STOCKHOLM. Artisten Sibel Redzep uppger att hon gjort allt i sin makt för att hitta en ny bostad då hon i februari i år tvingas flytta ut ur sin nuvarande lägenhet. Nu avreagerar sig 24-åringen på sin hemsida.

"Flera gånger har jag varit så nära men ändå så långt bort. Jag får inte lägenheterna! Jag får komma på visning och utbrister att jag verkligen-är-jätteintresserad. Klär upp mig fint och försöker vara jättetrevlig. Men jag får ingenting! De tycker liksom inte tillräckligt synd om mig utan bostäderna hamnar oftast hos en stackars student eller en ny-separerad kvinna eller nåt annat deppigt", skriver den före detta Idol-deltagaren uppgivet på sin blogg.

"Detta avlånga land är så avundsjuka"

Hon passar även på att försvara sig mot de fördomar hon tycks stött på i samband med sitt sökande efter nytt hem.

"Bara för att man är artist och är offentlig betyder väl inte det att jag är värd mindre? Eller? Att man får synas på tv ibland, gå på fina premiärer osv – det hör liksom till branschen men då verkar alla tro att man är rik, har värsta lyxlivet och då tror dom inte att det är svårt för en att hitta ett boende", bloggar hon vidare.

Skyller på jantelagen

Sibel rikar även ilska mot jantelagen och menar att den är en av anledningarna till varför hon inte lyckas hitta någonstans att bo.

"Detta avlånga land är så avundsjuka och man ska minsann inte vara bra på någonting för då tror man att man är nåt. Usch. Hatar jantelagen. Därför blir det inte synd om mig och jag får inte hyra någon lägenhet".

Och det ser mörkt ut för Redzep, som flyttade till Stockholm från Skåne efter sitt genombrott i Idol 2005.

"Håller på och packar iordning hemma och om bara några dagar ska jag ut och har då ingenstans att ta vägen", avslutar hon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...