Demi Moore föll ihop efter att ha rökt en okänd substans.
1 av 3
Demi Moore föll ihop efter att ha rökt en okänd substans. - Foto: Matt Sayles / SCANPIX
Hon kan ha rökt syntetiskt cannabis, en blandning av örter, kryddor och syntetiska ämnen.
2 av 3
Hon kan ha rökt syntetiskt cannabis, en blandning av örter, kryddor och syntetiska ämnen. - Foto: Peter Dejong
Stjärnan tycks må allt annat än bra.
3 av 3
Stjärnan tycks må allt annat än bra. - Foto: Peter Kramer / SCANPIX

Vad rökte Demi Moore innan kollapsen?

Ett inspelat nödsamtal har börjat cirkulera på nätet efter 49-åringens krampattacker.


Partade loss på Red Bull

Innan Demi Moore hamnade på sjukhus så sågs den extremt smala skådespelerskan festa loss rejält och hälla i sig mängder av energidrycken Red Bull - tolv burkar på en enda kväll, enligt en källa till US Weekly.

– De flesta klarar inte av mer än två eller tre burkar, så för att kunna dricka så mycket så måste hon ha utvecklat en hög tolerans, säger läkaren  John Sharp.

LOS ANGELES. Ett inspelat nödsamtal från Demi Moores desperata vänner har börjat spridas på nätet. Samtalet avslöjar att den 49-åriga stjärnan rökt en mystisk, okänd substans, strax innan hon föll ihop.

"Det är inte mariujana"

Den desperata vännen försöker förgäves förklara för nödcentralen vad Moore fått i sig.

"Det är inte mariujana", "det liknar rökelse" säger den oidentifierade kvinnorösten om vad som fått Moore att falla ihop med kramper och göra henne oförmögen att prata.

Vilken drog kan det ha varit?

Moore kan ha rökt syntetisk cannabis, en blandning av örter, kryddor och syntetiska ämnen som liknar THC - en av ingredienserna i mariujana.

– Det är en avslappningsdrog, säger läkaren John Sharp, till US Weekly,

Han förklarar att människor reagerar olika på drogen - en del blir obekväma och oroliga medan andra slappnar av fysiskt.

– Det liknar mariujana och många gör misstaget med att tro att det här är säkrare, säger Sharp till US Weekly, och fortsätter:

– Det förekommer en hel del sjukhusbesök, men riktiga överdoser är extremt ovanliga.

SATC-skådespelerskan Sarah Jessica Parker kommer nu ta över Demi Moores roll i Lovelace.

/
/
/
/
Senaste nytt

Det sa kungen till Felix Herngren under krogkvällen

Marcus & Martinus: Inte bara ute efter revansch

Marcus & Martinus kom tvåa i Melodifestivalen i fjol. Nu är de tillbaka – och är favorittippade. Men vi är inte bara här för att få revansch, vi älskar verkligen Mello, säger Martinus.

Mikael Tornvings söner har vuxit upp – briljerar i annan, tuff bransch

Mikael Tornving är en av landets mest uppskattade komiker och programledare. Han har två söner som idag är vuxna men som valt en annan bana som Mikael är familjär med.

Svenska kändisen som Erika Persson festade med under Mello

Gunilla Persson befinner sig i Sverige för att tävla i Melodifestivalen 2024, och vid sin sida och som stöd har hon dottern Erika Persson. Och för Nyheter24 har Erika berättat en viss detalj om Mello-efterfesten…

Sverigeaktuellt rockband ger ut sina memoarer

För 40 år sedan grundade de skotska bröderna William och Jim Reid rockbandet The Jesus and Mary Chain och jubileet verkar ha fått fart på kreativiteten.

Saramagos glasögon till Nobelprismuseet

1 timme sedan
En sten, ett par glasögon och ett manuskript finns bland de föremål som José Saramagostiftelsen och Nobelpristagarens änka, Pilar del Río, överlämnat till Nobelprismuseet. Stenen, som den portugisiske författaren lär ha hittat på Lanzarote där han bodde under den senare delen av sitt liv, sägs ha betytt mycket för honom.