Beyoncé skämmer bort sin älskling.
1 av 4
Beyoncé skämmer bort sin älskling. - Foto: All over press
I låten om Blue Ivy avslöjar Jay Z att Bey tidigare fått missfall.
2 av 4
I låten om Blue Ivy avslöjar Jay Z att Bey tidigare fått missfall. - Foto: All over press
Nu när babyn äntligen är här så vill man överrösa henne med presenter.
3 av 4
Nu när babyn äntligen är här så vill man överrösa henne med presenter. - Foto: All over press
Jay Z - en stolt pappa.
4 av 4
Jay Z - en stolt pappa. - Foto: Scanpix/AP Photo/Matt Sayles

Blue Ivy - världens kanske mest bortskämda bebis

Beyonce Knowles och Jay Z:s dotter är redan bortskämd upp över öronen. Pappa överrröser med diamanter och mamma har fixat sex barnvakter.


Beyoncé och Jay Z har inte avslöjat mycket om sin nyfödda ögonsten Blue Ivy. Pappa Jay Z släppte en låt där världen fick höra bebisen skrika och uppgifter läckte om den glamourösa sal som dottern föddes i. Men utöver det - inte ett knyst.

Nu berättar en vän mer om den mystiska dottern som Beyoncé uppenbarligen gör allt för att hon ska ha det så lyxigt som möjligt. Sex barnvakter, som står stand by dygnet runt. Blöjan byts varje timme.

– Hon vill se till att babyn har det bästa möjliga, uppger en vän för In Touch Weekly.

Äger redan diamanter

Och pappa vill inte vara sämre och bidrar med lite schysst bling bling. Blue Ivy äger redan ett par svindyra diamantörhängen och ett tillhörande armband.

Enligt samma källa ska till och med nappflaskan ha rosa safirer.

Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

idag 16:36

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.