Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ryktena skakar Hollywood – Bobbi Kristinas romans med sin "bror"

- 12/03/2012, 08:42 -
1 av 3

Twitter

2 av 3

Twitter

3 av 3

Flera amerikanska nöjessajter rapporterar om Bobbi Kristinas förbjudna romans.

LOS ANGELES. Den amerikanska nöjessajten Hollywoodlife.com avslöjade i helgen en nyhet som delar Hollywood i två läger.

Enligt ögonvittnen ska Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina Houston, 19, ha en kärleksromans tillsammans med sin 22-årige "bror" Nicholas Gordon, skriver den brittiska tabloidtidningen The Sun.

Bobbi Kristina och Nicholas Gordon är inte biologiska syskon, och Whitney Houston adopterade inte heller Gordon. Däremot har Nicholas Gordon under tio års tid växt upp tillsammans med Bobbi Kristina, och de kallar varandra syster och bror. Whitney Houston tog hand om Nicholas som sin egen son.

"De hånglade och såg lyckliga ut"

Den 9 mars 2012 såg två olika ögonvittnen Bobbi Kristina och Nicholas Gordon hångla och hålla varandra i händerna i ett köpcentrum i Georgia.

– Bobbi och Nick var på musikavdelningen på varuhuset. Bobbi kysste honom på munnen och de höll varandra i handen. De skrattade och verkade så lyckliga tillsammans, säger källan till Hollywoodlife.com.

Nicholas och Bobbi Kristina har även öppet twittrat om sin relation och om hur de sovit tillsammans.

"Låt Bobbi Kristina vara ifred"

– Det är inte förvånande att Bobbi Kristina söker sig till någon som hon känner sig trygg med, någon i hennes innersta krets, för att söka tröst efter sin mammas bortgång. Det är inte många killar som kan förstå vad Bobbi Kristina går igenom, hennes livsstil, hur nära hon stod sin mamma och de smärtsamma tiderna med mammans missbruk, säger familjeterapeuten Phil Dembo till Hollywoodlife.com.

– Nicholas är en pålitlig vän och någon som förstår Bobbi Kristina. Hälsosamt? Nej! Förståeligt? Kanske, tillägger Phil Dembo.

Men på kommentarsfälten är stämningen hätsk och rösterna höjda. Majoriteten av läsarna anser att tidningarna ska låta Bobbi Kristina vara i fred och påpekar att utan bildbevis är det bara illasinnade och elaka rykten.