Även Petra Rosén ber om ursäkt för de hårda orden om att Blondinbella skulle vara en 'pengakåt ragata'.
1 av 7
Även Petra Rosén ber om ursäkt för de hårda orden om att Blondinbella skulle vara en 'pengakåt ragata'. - Foto: All over press
Blondinbella var i Nice för att jobba och spelade in ett reseprogram för TV4 när de två stötte på varandra på toaletten på ett hotell.
2 av 7
Blondinbella var i Nice för att jobba och spelade in ett reseprogram för TV4 när de två stötte på varandra på toaletten på ett hotell. - Foto: All Over Press/Eero Hannukainen
Många läsare tycker att Blondinbella skulle fått vara ifred då hon träffade på Petra Rosén på toaletten...
3 av 7
Många läsare tycker att Blondinbella skulle fått vara ifred då hon träffade på Petra Rosén på toaletten... - Foto: All over press
Blondinbella har bett om ursäkt i bloggen - men menar samtidigt att hon inte är mer än en människa ibland. Och således behöver gå på toaletten också.
4 av 7
Blondinbella har bett om ursäkt i bloggen - men menar samtidigt att hon inte är mer än en människa ibland. Och således behöver gå på toaletten också. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
"Folk tycker jag överdriver så ofantligt och verkar tro att jag förvantade mig en timmas fotosession med henne. Så var det sjalvklart inte. Men jag förvantade mig lite mer än ett avvisande snäs och möjligen ett hej till svar, hur nödig hon än var", säger
5 av 7
"Folk tycker jag överdriver så ofantligt och verkar tro att jag förvantade mig en timmas fotosession med henne. Så var det sjalvklart inte. Men jag förvantade mig lite mer än ett avvisande snäs och möjligen ett hej till svar, hur nödig hon än var", säger - Foto: Privat
Petra bor för tillfället i Frankrike.
6 av 7
Petra bor för tillfället i Frankrike. - Foto: Privat
Efter Petra Roséns inlägg om Isabella Löwengrip har hennes blogg svämmat över av hatiska kommentarer.
7 av 7
Efter Petra Roséns inlägg om Isabella Löwengrip har hennes blogg svämmat över av hatiska kommentarer.

"Jag tror säkert att Blondinbella var nödig"

Efter Petra Roséns kritiska toalettinlägg om Isabella Löwengrip rasade läsare mot henne. – Kommentarerna jag fått har varit väldigt dömande, hatiska och oförstående, säger hon till Nyheter24.


Diskutera

Vad tycker du? Spelar det någon roll var eller när man träffar ett fan som offentlig person? Tycker du att någon som står i rampljuset alltid bör ta sig tid, eller finns det tillfällen då man inte behöver, eller kan, bry sig?

Kommentera i fältet under artikeln för att göra din åsikt hörd.

Det var i helgen som Petra Rosén stötte ihop med Isabella "Blondinbella" Löwengrip på en offentlig toalett i Nice, Frankrike. Ett bloggbråk, med läsare i spetsen, blossade upp efter att Rosén menat att Blondinbella var en 'falsk pengakåt ragata'. Något som fick Löwengrips läsare att rasa.

– Kommentarerna jag fått har varit väldigt dömande, hatiska och oförstående. Folk tror att jag provocerar men jag är inte den tjejen. Jag är en snäll och bra tjej med en väldigt ickeprovocerande blogg, det ser man om man tittar tillbaka på min historik. Just denna dagen valde jag att skriva exakt hur jag kände eftersom jag blev sa överaskad av bilden jag fick av henne, förklarar Rosén för Nyheter24.

Tycker du att kritiken mot dig är befogad?

– Visst, jag förstår att folk reagerade på mina "hårda ord" efter att bara mött henne så kort tid. Om jag visste hur många som skulle läsa inlagget och att det skulle cirkulera så mycket hade jag inte kallat henne 'pengakåt ragata', det var något jag skrev i stundens hetta. Så visst, jag kanske skulle ha formulerat mig annorlunda men scenariot jag beskrev och intrycket jag fick av henne är ju sant, säger hon.

Bland annat fick Rosén ta emot hårda ord då läsarna menade att toaletten borde vara en privat sfär där man inte skulle behöva vara trevlig. Även den rejäla sågningen av Blondinbellas klädstil, i samma inlägg, retade upp många.

– Jag kan inte hålla med om att det är bissart att hälsa på någon inne pa toaletten och att det är okej att bete sig hur som helst just där. Modekritik ar ju vardagsmat i bloggvarlden sa jag ser inget konstigt i det heller.

Efter att inlägget fått stor uppmärksamhet valde Blondinbella att själv kommentera det i sin egen blogg. Där bad hon bland annat om ursäkt till Rosén - men hävdade också att hon helt enkelt bara var en människa som ibland behöver gå på toaletten.

Ber om ursäkt till Blondinbella

– Jag tror säkert att 'BB' var nödig, och där har jag ju till en viss del fått en förklaring på hennes underliga beteende. Jag är inte Moder Teresa men jag kan garantera att jag agerat mer sympatiskt än henne i en sådan situation. Jag ber om ursakt till 'BB' att jag kallade henne pengakåt ragata, att jag valde just de orden som upprört så många. Dock står jag för allt jag skrivit och håller fast vid att man kan bjuda pa ett hej hur nödig man än är. Jag uppskattar ursäkten men har helt ändrat bild om henne efter detta, tyvärr, säger Rosén till Nyheter24.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.