Joel Kinnaman dejtar Timberlakes ex

- 29/03/2012, 08:18 -
1 av 15

All Over Press

2 av 15

All Over Press

3 av 15

All Over Press

4 av 15

All Over Press

5 av 15

All Over Press

6 av 15

All Over Press

7 av 15

All Over Press

8 av 15

Patrik Österberg/All Over Pres

9 av 15

Patrik Österberg/All Over Pres

10 av 15

EEROBILD/All Over Press Sweden

11 av 15

Charlotte Brunzell/All Over Press Sweden.

12 av 15

All Over Press

13 av 15

All Over Press

14 av 15

All Over Press

15 av 15

All Over Press. OBS: Bilden är ett montage.

Joel Kinnaman har hittat kärleken i Hollywood.

Det var lite innan jul som skådespelaren Joel Kinnaman, 32, berättade i en intervju med den svenska modetidningen King att han ville bli pappa – men att han var tvungen att hitta en "baby mama" först.
Och det kanske det svenska stjärnskottet har gjort nu – i Hollywoodstjärnan och skådespelerskan Olivia Munn, 31.
Tidigare i veckan gick Joel och Olivia tillsammans på en tillställning i Los Angeles, och enligt källor till E! har paret dejtat varandra sedan i julas.

– Han är en supervanlig kille och hon är verkligen en jordnära tjej. De förstår verkligen varandra. De är på samma våglängd och har samma typ av humor. Deras relation har pågått ett tag och det verkar bli mer och mer seriöst. De är extremt lyckliga tillsammans, säger källan enligt Hollywoodgossip.com.

Olivia Munn har tidigare sammankopplats med Justin Timberlake. I januari 2011 hade Justin och Olivia en tre dagar lång kärleksaffär – bakom ryggen på Justins dåvarande flickvän Jessica Biel.

Kinnaman gör i skrivande stund superkarriär i Hollywood. Han är med i Daniel Espinosas actionfilm "Safe House", den populära teveserien "The Killing", och det blev nyligen klart att han ska vara med i storfilmen Robocop. I höst ser vi dessutom Kinnaman i "Snabba Cash 2".