De har sedan tidigare dottern Charlie, 3, tillsammans. De går ut med graviditeten redan i vecka elva, en kritisk period i graviditeten.
1 av 3
De har sedan tidigare dottern Charlie, 3, tillsammans. De går ut med graviditeten redan i vecka elva, en kritisk period i graviditeten. - Foto: CHARLOTTE BRUNZELL / ALL OVER PRESS
Amanda Schulman motiverar offentliggörandet med att hon vill ta bort skamstämpeln som enligt henne ligger över missfall.
2 av 3
Amanda Schulman motiverar offentliggörandet med att hon vill ta bort skamstämpeln som enligt henne ligger över missfall. - Foto: Privat
Alex och Amanda Schulman ska få tillökning.
3 av 3
Alex och Amanda Schulman ska få tillökning. - Foto: Eero Hannukainen/All Over Press

Schulmans avslöjar graviditeten - redan i vecka elva

Amanda och Alex Schulman väntar barn nummer två.


För dryga tre år sedan kom lilla dottern Charlie till världen. Nu avslöjar Amanda  Schulman, 31,  och Alex Schulman, 36, att knodd nummer två är på väg. Det avslöjar paret efter bara elva veckor i graviditeten.

"Det är fortfarande ganska tidigt. Jag är i vecka elva så ni kan väl hålla tummarna för att allt går bra", skriver Amanda i ett inlägg på sin blogg.

Amanda motiverar i ett annat blogginlägg beslutet att gå ut med graviditeten i ett så tidigt skede med att hon vill ta bort skamstämpeln som enligt henne ligger över missfall, som kan drabba vem som helst.

"En av fyra graviditeter slutar i missfall och det är ändå något som vi inte ska prata om. Missfall är en del av livet", skriver hon.

Inlägget avslutas med en uppmaning till par som fått missfall att prata om det.

"Nej, vi måste börja berätta för att ta bort skamstämpeln över missfall. Inte förrän vi får höra om alla andra som fått det kan vi känna oss normala och gråta tillsammans. Och det är ju lättare, helt klart".

Alex skriver på sin blogg att han är glad över att få tillökning.

"Vi är så glada! Jag ska berätta alltihop om detta, så skönt att det inte är hemligt längre".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!