Eric Saade bestämde sig för att lura sina fans igår. Han skrev på sin officiella Facebooksida att han skulle bli pappa.
1 av 3
Eric Saade bestämde sig för att lura sina fans igår. Han skrev på sin officiella Facebooksida att han skulle bli pappa. - Foto: Dan Hansson / SvD / SCANPIX
Dock förstod de flesta att det rörde sig om just ett aprilskämt.
2 av 3
Dock förstod de flesta att det rörde sig om just ett aprilskämt. - Foto: FREDRIK PERSSON / SCANPIX
Oscarsbelönade Charlize Theron "läckte" ut en sexvideo där hon "avslöjar" en tämligen udda sexuell böjning.
3 av 3
Oscarsbelönade Charlize Theron "läckte" ut en sexvideo där hon "avslöjar" en tämligen udda sexuell böjning. - Foto: Scanpix/AP Photo/Matt Sayles

Saade: "Jag ska bli pappa"

Eric Saade ska bli pappa? Nej, inte riktigt. Saade var bara en av alla de som passade på att skämta till det igår på första april.


Igår var det som bekant första april, dagen då man kommer undan med att dra en vals. Eric Saade, 21, gjorde ett inlägg på sin Facebooksida där han annonserade sitt kommande faderskap. "Jag ska bli pappa! Och jag är oerhört lycklig och stolt över det", skrev han.

Inlägget fick flera hundra kommentarer men de allra flesta verkar ha förstått att det rörde sig om ett aprilskämt från den populäre sångaren. "Haha, du suger på att ljuga snygging", löd en kommentar och de flesta andra var av liknande slag.

Fler kändisar lurades

Saade var inte en enda som tog tillfället i akt igår. Mångsysslaren Dominika Peczynski, 41, skrev i ett pressutskick igår att hon skulle leda otrohetsprogrammet "Biggest Cheater". Programmet skulle enligt pressutskicket handla om tio deltagare som levde i en relation, men letade efter ännu en partner. Dominika skulle coacha deltagarna i sin jakt på otrohet. Programmet skulle sändas på SVT i höst.

Skådespelerskan Charlize Theron, 36, "läckte" en sexfilm på Funnyordie lagom till första april. I filmen skriker hon på två män klädda i läder och två andra människor med huvor på sig. I videon säger hon att hon gillar "kinky shit" och att hon verkligen hoppas att ingen får tag på filmen och läcker den till allmänheten.

Bloggerskan Desiree "Dessie" Nilsson, 17, gjorde som Saade och skrev på sin blogg att hon väntade barn, något som uppdagades vara ett aprilskämt även det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.