Alex är annars van att umgås med Hollywood-eliten. Här är han med casten från "True Blood".
1 av 6
Alex är annars van att umgås med Hollywood-eliten. Här är han med casten från "True Blood". - Foto: Rolling Stones cover
Alexander Skarsgård träffar världens största filmstjärnor men blir själv starstruck av Hammarby IF.
2 av 6
Alexander Skarsgård träffar världens största filmstjärnor men blir själv starstruck av Hammarby IF. - Foto: All over press
Skarsgård har väldigt många fans. Under ett besök på mässan Comic-Con hade han en hel mobb efter sig.
3 av 6
Skarsgård har väldigt många fans. Under ett besök på mässan Comic-Con hade han en hel mobb efter sig. - Foto: All over press
Ständigt aktuell; filmen "Battleship" har Sverigepremiär om tre veckor och säsong fem av "True Blood" har USA-premiär i juni.
4 av 6
Ständigt aktuell; filmen "Battleship" har Sverigepremiär om tre veckor och säsong fem av "True Blood" har USA-premiär i juni. - Foto: ADAM IHSE / SCANPIX
Skarsgård har även varit omslagspojke åt magasinet "Out".
5 av 6
Skarsgård har även varit omslagspojke åt magasinet "Out". - Foto: All Over Press
I en intervju med The Sunday Telegraph avslöjar stjärnan om mötet med idolerna i Hammarby IF.
6 av 6
I en intervju med The Sunday Telegraph avslöjar stjärnan om mötet med idolerna i Hammarby IF. - Foto: Stella Pictures

Skarsgård starstruck av Hammarbys fotbollslag

Han minglar med skådiseliten i LA och kniper toppjobben i Hollywood, men Alexander Skarsgård blir skakig i knäna av något helt annat än att träffa storstjärnorna.


Se mer av hunken

Skarsgård är aktuell med filmen Battleship där han spelar mot bland annat Rihanna. Filmen har Sverigepremiär den 20 april. Säsong fem av "True Blood" har USA-premiär den 24 juni i år.

Vanity Fair kallar Alexander Skarsgård, 35, "en av de vackraste varelserna som någonsin vandrat denna jord". Ett omdöme som skulle kunna ge den mest blyga människa hybris.


Men den svenska stjärnan bryr sig inte nämnvärt. Trots att han är omringad av några av världens största stjärnor är det inte strålkastarljusets glamour som får honom att känna det där extra.

I en intervju med The Sunday Telegraph berättar han om när fotbollslaget Hammarby IF var på besök i Los Angeles, där stjärnan nu är bosatt, och fick ta med killarna ut efter en match.

- De spelar inte ens i högsta ligan. De spelar i Superettan nu. Men jag kommer aldrig att bli mer starstruck än den gången, säger han.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.