Tisdag 3 Aug
Stockholm

Skarsgård starstruck av Hammarbys fotbollslag

Alex är annars van att umgås med Hollywood-eliten. Här är han med casten från "True Blood".
1 av 6
Alex är annars van att umgås med Hollywood-eliten. Här är han med casten från "True Blood". Foto: Rolling Stones cover
Alexander Skarsgård träffar världens största filmstjärnor men blir själv starstruck av Hammarby IF.
2 av 6
Alexander Skarsgård träffar världens största filmstjärnor men blir själv starstruck av Hammarby IF. Foto: All over press
Skarsgård har väldigt många fans. Under ett besök på mässan Comic-Con hade han en hel mobb efter sig.
3 av 6
Skarsgård har väldigt många fans. Under ett besök på mässan Comic-Con hade han en hel mobb efter sig. Foto: All over press
Ständigt aktuell; filmen "Battleship" har Sverigepremiär om tre veckor och säsong fem av "True Blood" har USA-premiär i juni.
4 av 6
Ständigt aktuell; filmen "Battleship" har Sverigepremiär om tre veckor och säsong fem av "True Blood" har USA-premiär i juni. Foto: ADAM IHSE / SCANPIX
Skarsgård har även varit omslagspojke åt magasinet "Out".
5 av 6
Skarsgård har även varit omslagspojke åt magasinet "Out". Foto: All Over Press
I en intervju med The Sunday Telegraph avslöjar stjärnan om mötet med idolerna i Hammarby IF.
6 av 6
I en intervju med The Sunday Telegraph avslöjar stjärnan om mötet med idolerna i Hammarby IF. Foto: Stella Pictures

Han minglar med skådiseliten i LA och kniper toppjobben i Hollywood, men Alexander Skarsgård blir skakig i knäna av något helt annat än att träffa storstjärnorna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Se mer av hunken

Skarsgård är aktuell med filmen Battleship där han spelar mot bland annat Rihanna. Filmen har Sverigepremiär den 20 april. Säsong fem av "True Blood" har USA-premiär den 24 juni i år.

Vanity Fair kallar Alexander Skarsgård, 35, "en av de vackraste varelserna som någonsin vandrat denna jord". Ett omdöme som skulle kunna ge den mest blyga människa hybris.


Men den svenska stjärnan bryr sig inte nämnvärt. Trots att han är omringad av några av världens största stjärnor är det inte strålkastarljusets glamour som får honom att känna det där extra.

I en intervju med The Sunday Telegraph berättar han om när fotbollslaget Hammarby IF var på besök i Los Angeles, där stjärnan nu är bosatt, och fick ta med killarna ut efter en match.

- De spelar inte ens i högsta ligan. De spelar i Superettan nu. Men jag kommer aldrig att bli mer starstruck än den gången, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela