Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hunger Games-stjärnan tjockhånas

- 04/04/2012, 11:29 -
1 av 9

Stella Pictures

2 av 9

Stella Pictures

3 av 9

Stella Pictures

4 av 9

Stella Pictures

5 av 9

Stella Pictures

6 av 9

Stella Pictures

7 av 9

Stella Pictures

8 av 9

Stella Pictures

9 av 9

Stella Pictures

Skådespelerskan Jennifer Lawrence hånas för sin vikt i Hollywood. Nu slår hon tillbaka.

Fans, journalister och elaka kritiker har vikthånat skådespelerskan Jennifer Lawrence, 21, efter hennes roll i succéfilmen "Hunger Games".

Journalisten Todd McCarthy på Hollywood Reporter sa att Lawrence hade "babyhull", Andrew O'Hehir på Salon skrev att stjärnan hade en "välmatad kropp" och Hollywood Elsewhere’s reporter Jeffrey Wells tyckte att Lawrence hade en "kraftig benstomme".

Diskussionen har delat många "Hunger Games"-fans i två läger, där majoriteten tycker att Lawrence är en stark actionkvinna och en fantastisk skådespelerka. Kritikerna anser att hennes vikt inte är trovärdig för filmen, eftersom hennes karaktär Katniss i en passage i boken är svältande.

Men Lawrence själv låter sig inte knäckas av manliga och sura journalister. Enligt en källa till Chicago Suntimes tycker Lawrence att hela debatten är löjlig, och Lawrence belyser också det faktum att ingen av filmens manliga stjärnor har fått sin vikt kommenterad.

– Det här är ju helt fantastiskt. Först säger folk att det är för mycket anorektiska stjärnor i Hollywood och nu kritiseras jag för att jag ser normal ut, ska Lawrence ha kommenterat det hela, skriver Celebitchy.