Onsdag 22 Sep
Stockholm

Blondinbella tvingas lägga ner sina bolag

Isabella Löwengrip har totalt sex bolag - men nu ska de bli fyra.
1 av 4
Isabella Löwengrip har totalt sex bolag - men nu ska de bli fyra. Foto: Stella Pictures
Det är bland annat klädmärket Classified som ryker.
2 av 4
Det är bland annat klädmärket Classified som ryker. Foto: Stella Pictures
Även relativt nystartade Bellashop som säljer en vara per dag via nätet åker.
3 av 4
Även relativt nystartade Bellashop som säljer en vara per dag via nätet åker. Foto: Stella Pictures
Något som känns tungt för bloggaren som uppger att det är på grund av hälsan hon behöver få mindre att göra.
4 av 4
Något som känns tungt för bloggaren som uppger att det är på grund av hälsan hon behöver få mindre att göra. Foto: Stella Pictures

Isabella Löwengrip överger två av sina företag. – Det känns lite tungt i hjärtat, skriver entreprenören.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Bloggarens bolag

De bolag som bloggaren nu satsar på är Blondinbella AB, Löwengrip Invest AB, Spotlife Europe AB och Egoboost Magazine AB.

"Dom två mest lönsamma bolagen är Löwengrip Invest och Spotlife. Egoboost Magazine är dock det roligaste jag gjort", bloggar Löwengrip.

STOCKHOLM. Vårstädningen fick just en helt ny betydelse. Medan andra kastar ut vinterkläderna rensar Isabella "Blondinbella" Löwengrip bland sina företag. Nu har 21-åringen bestämt sig för att sälja två av sina totalt sex bolag.

"...jag lägger ner Classified som är mitt klädmärke samt Bellashop och kontoret i Göteborg. När det gäller Bellashop så är det ett företag som kräver oerhört mycket tid och framtidsplanering och jag har inte den tiden och energin just nu. Så av hälsoskäl så säljer jag min del och har alltså inget med det att göra längre", skriver bloggaren och entrepreneuren.

Om klädmärket som bloggaren startade när hon var 18 år skriver hon:

"...det känns lite tungt i hjärtat men man ska jobba med det man är bäst på och just kläder är väl inte min starkaste sida även om det var väldigt väldigt kul".

Läggs ner efter ett halvår

Bolaget bakom Bellashop bildades för endast sju månader sedan. Det efter att bloggaren sålt vidare företaget Bellme som bedrev liknande verksamhet.

Behöver vila

Löwengrip tvingades nyligen åka akut till sjukhus för magsmärtor och tillbringade i samband med det flera dagar på sjukhus. Därefter bloggade hon om att skaffa nya rutiner.

"Det blir en del förändringar i livet. Varje torsdag kommer jag att vara ledig, bara svara på mejl två gånger per dag, inget kaffe etc (listan är lång)", skrev hon då.

Kommentera
Kopiera länk
Dela