Onsdag 27 Okt
Stockholm

Aniston överlycklig för Brangelinas förlovning

1 av 15
2 av 15
3 av 15
4 av 15
5 av 15
6 av 15
7 av 15
8 av 15
9 av 15
10 av 15
11 av 15
12 av 15
13 av 15
14 av 15
15 av 15

Jennifer Aniston har inga som helst problem med att hennes ex-make Brad Pitt förlovar sig med Angelina Jolie.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kanske får snart det snudd på grekiska dramat mellan Angelina Jolie, Brad Pitt och Jennifer Aniston äntligen ett slut. Efter att det i helgen blev officiellt att Jolie och Pitt har förlovat sig, så lät inte reaktionerna från Brads exfru vänta på sig.

Enligt en källa till Hollywoodlife är Jennifer Aniston, 43, superglad för Brads skull. Aniston har nu hittat kärleken i skådespelaren Justin Theroux – och hon tackar Angelina Jolie för det.

– Jennifer är så glad för Brad och Angelina. Hon är så himla kär i Justin, så hon är faktiskt tacksam över hur saker och ting blev. På ett konstigt sätt så vore det inte för Angelina så skulle ju Jennifer och Justin aldrig ha träffats. Jennifer befinner sig på en riktigt fantastisk plats just nu. Jag skulle faktiskt inte bli förvånad om hon gick på deras bröllop, säger källan till Hollywoodlife.com, via Celebitchy.

Brad Pitt och Angelina Jolie har varit tillsammans sedan år 2005, då de möttes under inspelningarna av filmen "Mrs and Mrs Smith". Brad var tidigare gift med Jennifer Aniston. Angelina har även hon varit gift tidigare, först med Jonny Lee Miller och senare med Billy Bob Thornton.

Diamantring på 10 karat

När Brad Pitt och Angelina Jolie förlovar sig duger bara det bästa.

Tidningen People har pratat den Beverly Hillls-baserade juveldesignern Procop som har fått äran att tillverka parets ring, och han säger att det är Brad som har fått bestämma hur ringen ska se ut. Stackars Brad har kämpat med ringen i över ett års tid, och det är självklart bara de bästa diamanterna marknaden har att erbjuda som passar Angelina.

Och det är ingen billig historia. Enligt en juvelexpert som People har pratat med är diamantringen på cirka 10 karat och har en prislapp på ungefär 9 miljoner kronor – mer än dubbelt så mycket som ringen kostade som Brad köpte till Jennifer Aniston.

Kommentera
Kopiera länk
Dela