Jonas Hallberg lanserar nu en klädkollektion. TIll sin hjälp för de heta bilderna har han Izabella Scorupco och Mini Andén.
1 av 4
Jonas Hallberg lanserar nu en klädkollektion. TIll sin hjälp för de heta bilderna har han Izabella Scorupco och Mini Andén. - Foto: Andreas Kock/Cameralink
Vilka passar bättre som modeller för märket än supermodellerna Izabella och Mini?
2 av 4
Vilka passar bättre som modeller för märket än supermodellerna Izabella och Mini? - Foto: Andreas Kock/Cameralink
Jonas har inspirerats av filmstjärnor som Ava Gardner, Rita Hayworth, Marilyn Monroe och Grace Kelly.
3 av 4
Jonas har inspirerats av filmstjärnor som Ava Gardner, Rita Hayworth, Marilyn Monroe och Grace Kelly. - Foto: Andreas Kock/Cameralink
“Jag känner mig som en 'million dollar babe' i Jonas fantastiska skapelser”, säger Izabella Scorupco.
4 av 4
“Jag känner mig som en 'million dollar babe' i Jonas fantastiska skapelser”, säger Izabella Scorupco. - Foto: Andreas Kock/Cameralink

Här gör Izabella Scorupco het comeback som modell

Izabella Scorupco och Mini Andén modellar för Jonas Hallbergs nya klädsatsning.


Mer om Stars by Jonas Hallberg

Stars by Jonas Hallberg kommer att finnas tillgänglig på Nelly från slutet av april.

Vårkollektionen innehåller klänningar, skor, skärp och väskor.
 

Top Model”-programledaren och stylisten Jonas Hallberg satsar nu på ett eget klädmärke, Stars by Jonas Hallberg. Till sin hjälp har han vännerna och supermodellerna Izabella Scorupco och Mini Andén som visar upp sina stekheta kroppar i vårkampanjen.

– Jag ville ha två tjejer som betyder något extra för mig, mina egna stars och så kommer det bli i framtida kampanjer också, säger Jonas till Nyheter24 och fortsätter:

– De är ju värsta megaproffsen, och så jäkla snygga också! Det var mycket skratt, snack och kärlek under fotograferingarna.

Fem procent av intänkterna från försäljningen av Jonas kollektion skänks till forskning och upplysning om AIDS/HIV, ett ämne som ligger honom varmt om hjärtat.

– Mode och välgörenhet tycker jag känns som en superbra kombo, att det sedan blev HIV/AIDS är för att jag anser att ämnet har kommit lite i skymundan, berättar Jonas.

Se bilderna i galleriet ovan!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.