Torsdag 16 Sep
Stockholm

Peyre sågar Blondinbellas utvik: "Fel att bara kurviga tjejer hyllas"

Natacha Peyre, som numera är bosatt i Los Angeles, skriver på sin blogg att hyllandet av Blondinbellas omslag "inte kan bli mer svenskt".
1 av 5
Natacha Peyre, som numera är bosatt i Los Angeles, skriver på sin blogg att hyllandet av Blondinbellas omslag "inte kan bli mer svenskt". Foto: Stella Pictures
Glamourmodellen tycker att  även hennes egna utvik visar hur en naturlig kvinnokropp ser ut.
2 av 5
Glamourmodellen tycker att även hennes egna utvik visar hur en naturlig kvinnokropp ser ut. Foto: FHM
"Jag har fått hundratals mail från läsare som hyllar kampanjen" säger Isabella till Nyheter24.
3 av 5
"Jag har fått hundratals mail från läsare som hyllar kampanjen" säger Isabella till Nyheter24. Foto: Egoboost
Stjärnbloggaren och chefredaktören säger sig vara 100 procent natrlig och blir upprörd av Natachas påhopp.
4 av 5
Stjärnbloggaren och chefredaktören säger sig vara 100 procent natrlig och blir upprörd av Natachas påhopp. Foto: Stella Pictures
Natacha tycker att det är fel att hylla Blondinbella.
5 av 5
Natacha tycker att det är fel att hylla Blondinbella. Foto: Stella Pictures/Egoboost

Blondinbellas nakenomslag har väckt starka reaktioner. Nu kritiserar glamourmodellen Natacha Peyre utviket: – Fel att applådera, säger hon till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, kastar kläderna på nya omslaget till tidningen Egoboost i ett försök att få läsarna att acceptera sina kroppar. Men kampanjen, som går under namnet Size me, hyllas inte av alla. Glamourmodellen Natacha Peyre, 26, skriver bland annat på sin blogg att hon "är så trött på att det ska finnas bilder på tjejer där det står så här ser riktiga kvinnokroppar ut".

– Jag har fått mycket kritik genom åren for mina utvik, men när en kurvig tjej som Bella slänger av sig kläderna så applåderar folk. Tycker bara att det är fel. Jag mådde lika dåligt när jag var liten för att jag var för smal som en större tjej kanske gjorde, säger hon till Nyheter24.

Rykten om bröstoperation

Natacha, som öppet bloggar om alla sina skönhetsingrepp, menar även att det hade blivit "värsta kalabaliken" om hon hade prytt ett omslag för att visa hur en riktig kvinnokropp och skriver att Isabella "inte heller är helt naturlig".

– Det jag menar med att hon inte heller är naturlig är alla rykten om att hon har fixat brösten. Men det kanske är fel eller kommer aldrig att erkännas, säger hon.

När Isabella får höra om Natachas kritik blir hon upprörd och menar att det är en missuppfattning av kampanjen.

– Texten handlar inte om min rätt att vara kurvig, man måste läsa på innan man kritiserar. Vi hyllar alla storlekar, men eftersom jag är chefredaktör är det min kropp som syns på framsidan och jag kan inte ha någon annan kropp än min egen, säger hon till Nyheter24.

Natacha insinuerar även att du skulle ha opererat brösten?

– Jag har inte gjort några skönhetsoperationer alls, men som jag sa så handlar det inte om att sätta fokus på min kropp utan att alla tjejer ska må bra och lägga energi på något annat än att tänka på sina kroppar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela