Nyligen berättade bloggaren att hon varit stressad. Hon har därför valt att trappa ner på jobb och ta hand om sin fritid mer.
1 av 3
Nyligen berättade bloggaren att hon varit stressad. Hon har därför valt att trappa ner på jobb och ta hand om sin fritid mer. - Foto: Stella Pictures
Isabella Löwengrip - snart på en gata nära dig. I en flådig bil.
2 av 3
Isabella Löwengrip - snart på en gata nära dig. I en flådig bil. - Foto: Stella Pictures
Kanske tar hon med sig sin romans - som är ett par år äldre, på en ordentlig tur när hon fått sitt körkort.
3 av 3
Kanske tar hon med sig sin romans - som är ett par år äldre, på en ordentlig tur när hon fått sitt körkort. - Foto: Stella Pictures

Drömbilen för över miljonen ska matcha nagellacket

Bloggaren har inte tagit körkort ännu men har redan bestämt sig för en svindyr bil, till den framtida samlingen.


Just nu ägnar sig Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, åt intensivkörning, allt för för att ta sitt körkort. Det för att hon så fort som möjligt får köra sin drömbil. En Audi R8 - som går loss på över 1,1 miljoner kronor.

Den blivande bilen var först planerad att vara vit. Något som sedan fick stå åt sidan för en betyligt mer uppseendeväckande färg.

– Jag har ju länge velat ha en vit R8 men nu blev jag kär i deras Samoa orange, så ball! Har dessutom ett nagellack i samma färg, skriver bloggaren.

– Ska jag lämna kära stan så ska det vara ett hus vid vattnet. Att det ligger en bit bort från stan gör ingenting, då får jag bara mer användning av alla bilar jag vill köpa i framtiden. Jag har verkligen blivit biltokig på senaste tiden, konstaterar Löwngrip.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!