Söndag 19 Sep
Stockholm

Supermodellens läckta sexvideo, försvunnen stjärna och galet mode

Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén.
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén. Foto: Montage

Det är lördag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

John Travolta verkar kunna andas ut efter de sexuella övergreppen han anklagats för. De båda massörerna har nämligen dragit tillbaka sin respektive anmälan. Men ännu har inte stormen blåst färdigt. I och med att de så plötsligt drog sit ur det kommande rättsliga konsekvenserna har det spekulerats i om Travolta köpt massörernas tystnad. Men stjärnans advokat försöker nu övertyga omvärlden om att det inte alls är så det ligger till.

– Inte ett öre har betalats ut och vi har heller inga planer på att betala några pengar för de här löjliga och osanna påståendena, hälsar advokaten Marty Singer.

I måndags anmälde "Terminator"-stjärnan Nick Stahls fru honom försvunnen. Han hade då varit borta i fem dagar. Försvinnandet sägs ha att göra med stjärnans drogmissbruk.

I veckan drog årets filmfestival i Cannes igång. Genast blossade en debatt gällande avsaknaden av kvinnor bakom kameran upp. På Filmtipset tyckte bland annat en läsare att det var löjligt, så hade det ju sett ut i flera år - varför skulle man ta upp det nu? Just därför, menar jag.

Veckans småsnack

En närmare 45 minuter lång video föreställande supermodellen Tyson Beckord som tillfredsställer sig själv, uppges nu vara på vift. Filmen skickas enligt uppgifter just nu runt till olika porrfilmsdistributörer efter att en kvinnlig modell läckt den känsliga videon. Ooops.

Äntligen har Rachel Uchitel blivit mamma. Är du inte bekant med hennes namn så var hon en av kvinnorna som hade ett hyfsat fysiskt förhållande med Tiger Woods, samtidigt som han var gift med Elin Nordegren. Nu har i varje fall Uchitel lagt det destruktiva livet bakom sig och är lycklig med sin nya familj

Veckans mode

Klä ut sig till en reptil? Det är vad Rihanna gjorde under inspelningen av sin nysläppta video. Spana in alla backstage-bilder från inspelningen och hur hon fick sina bröst att likna en krokodil här.

Veckans bonus

Varje år listar den prestigefyllda tidsskriften Forbes Magazine världens mäktigaste kändisar baserade på makt, pengar och hur mycket de syns i press och på sociala medier. I årets upplaga av listan återfinns artister, modeller, skådespelare och sportstjärnor - men vem kammade hem den åtråvärda platsen på tronen? Här ser du hela listan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Hollywoodresumén