Charlotte Perrelli hamnade i en svår krock när hon var på väg till sin syster.
1 av 4
Charlotte Perrelli hamnade i en svår krock när hon var på väg till sin syster. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
Just nu är Charlotte mitt uppe i repetitionerna för musikalen Evita, där hon spelar huvudrollen.
2 av 4
Just nu är Charlotte mitt uppe i repetitionerna för musikalen Evita, där hon spelar huvudrollen. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Charlotte Perrelli, 37.
3 av 4
Charlotte Perrelli, 37. - Foto: JENS L´ESTRADE / SCANPIX
Perrelli har nu whiplash-skador och tvingas till vård.
4 av 4
Perrelli har nu whiplash-skador och tvingas till vård. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Schlagerstjärnan i svår bilolycka - "Mår illa"

Charlotte Perrelli har råkat ut för en bilolycka. Nu tvingas hon vila och få vård - mitt uppe i hektiska repetitioner för musikalen Evita.– Nu fryser jag, känner mig matt och mår illa, skriver hon i sin blogg.


Får läsarnas stöd

I bloggen ramlar kommentarerna som stöttar Charlotte Perrelli in.

"Whiplash är tyvärr nåt du kan få dras med för resten av ditt liv om du har otur. Allt beror på hur stor smällen/skadan blev men du som tränar så mycket kan säkert hålla det stången med anpassad träning."

– Lotta

"Du skall vara väldigt väldigt försiktig med din kropp nu. Kontakta sjukgymnast direkt och gör som denne säger. Jag struntade i det och körde på sam vanligt och det får jag bittert ångra idag."

– Emmi

"Vila och lyssna på din kropp är nog det bästa du kan göra nu. Krya på dig och var rädd om dig."

– Therese

På väg till sin syster hände det ofattbara. Den folkkära artisten Charlotte Perrelli, 37, blev påkörd i sin bil. Olyckan inträffade vid ett vägbygge där en rondell anlades.

"Eftersom jag har dragkrok så klarade mig bil sig bra medan hans däremot blev skadad. Stackarn såg alldeles chockad ut när jag klev ur min bil…jag var oxå chockad men tog hans registreringnummer innan vi skilldes åt. Vilket visade sig vara bra nu..", skriver hon i sin blogg.

Schlagerstjärnan, som bland annat vunnit Eurovision Song Contest 1999, insåg att hon skadats rejält när hon klev in i sin bil igen. I dag har Charlotte Perrelli träffat en läkare.

"Whiplash och hjärnskakning. Kommer bli rehab för min del", skriver hon.

Aktuell för musikal

Bilolyckan kommer vid ett knepigt tillfälle för Perrellis del. Hon spelar nämligen huvudrollen i musikalen EvitaMalmö Opera. De svåra skadorna gör att hon inte alls är i form.

"Nu fryser jag, känner mig matt och mår illa, har ont i nacken och huvudet. Inte riktigt vad jag behövde just nu mitt i alla Evita repetitioner…", berättar hon i sin blogg.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

3 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.