Något som Coldplay är mer än tacksamma för.
1 av 5
Något som Coldplay är mer än tacksamma för. - Foto: Stella Pictures
Bland annat tackade de Robyn och hennes gäng med flera flaskor champagne efter första konserten.
2 av 5
Bland annat tackade de Robyn och hennes gäng med flera flaskor champagne efter första konserten. - Foto: Stella Pictures
Robyn däremot, älskar att uppträda på mindre klubbar, säger hon i intervjun med Rodeo.
3 av 5
Robyn däremot, älskar att uppträda på mindre klubbar, säger hon i intervjun med Rodeo. - Foto: Stella Pictures
Efter att hon varit förband till Coldplay, med 18 000 i publiken, spelade hon på en klubb där knappt 150 personer får plats.
4 av 5
Efter att hon varit förband till Coldplay, med 18 000 i publiken, spelade hon på en klubb där knappt 150 personer får plats. - Foto: Stella Pictures
Robyn är just nu förband till Coldplay - trots att hon inte brukar uppträda inför publik på stora arenor.
5 av 5
Robyn är just nu förband till Coldplay - trots att hon inte brukar uppträda inför publik på stora arenor. - Foto: Stella Pictures

Robyn handplockad av Coldplay

Popstjärnan valdes som förband efter covern på "Every teardrop is a waterfall".


Han är Robyns pojkvän

Robyn fann förra året kärleken i Max Vitali, som bland annat regisserat videon till "Call your girlfriend".

Innan var hon tillsammans och förlovad med Olof Inger i åtta år.

I början av veckan inleddes Coldplays-turné i England där svenska Robyn, 32, fått det hedersvärda uppdraget att värma upp 25 000 musiktörstande fans. I en intervju med Rodeo berättar svensken hur det gick till när hon valdes ut som bandets uppvärmningsakt.

– Deras management ringde mitt management. Men jag träffade deras trummis på en restaurang i LA lite senare, då sa han att han hade hört covern som jag gjorde på "Every teardrop is a waterfall" och att de gillade den. Det kanske hängde ihop. De gjorde en cover på "With every heartbeat" när de spelade i Stockholm för ett par år sedan också.

Trevligare än Madonna

I samband med turnépremiären hälsades sångerskan välkommen med sex flaskor champagne och en lapp där det stod "Tack för att ni spelar med oss".

– Till skillnad från på Madonnaturnén får jag komma in på arenan, ha ha. Man märker på Coldplays crew och hur de interagerar med mitt crew att de är trevliga människor. Sådant kommer oftast från toppen och genomsyrar organisationen, säger Robyn.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.