Onsdag 17 Aug
Stockholm

Ingrosso och Axwells hemliga liv

1 av 9
2 av 9
3 av 9
4 av 9
5 av 9
6 av 9
7 av 9
8 av 9
9 av 9

Nyheter24:s Quetzala Blanco har kartlagt de svenska superstjärnornas okända liv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Summerburst

Summerburst-festivalen är tillägnad elektronisk musik och startades år 2011. Nytt för i år är att den arrangeras både i Göteborg och Stockholm under två dagar vardera. I Stockholm pågår den mellan 15-16 juni med akter som Calvin Harris, Thomas Gold och Axwell. Festivalen är slutsåld.

Sebastian Ingrosso intog Stockholm och Summerburstfestivalen förra helgen. Jetset-dj:n, som tillsammans med Axwell och Steve Angello utgör Swedish House Mafia, slog sig fri från sina bandkollegor och bjöd på en show inför tusentals personer.

Nu meddelar House-gruppen att de inte längre kommer att spela tillsammans.

Här är ett dokument om Ingrosso och Axwells hemliga liv:

Inför de många och långa turnéerna och sommaren så tränar Ingrosso flera gånger i veckan för att komma i form. Och sedan ser han till att leva loppan på vägarna.

– Man får supa, och funkar inte det så får man supa lite till, men det blir mycket mellantid då jag bara sitter och kallsvettas. Spela en hel natt och sen gå upp efter tre timmar för att hinna med ett plan, och sen mellanlanda i Madrid fyra timmar, det är kämpigt, berättar han i en intervju med Dagens Nyheter.

 

Miljonlön för dj-gig på Ibiza

Sebastian Ingrosso håller en väldigt låg profil med sitt privatliv. Sommaren 2011 gifte han sig med sin flickvän Kinda.

Isabel Adrian som är gift med Ingrossos bandkollega Steve Angello räknas till Sebastian och Kindas närmsta vänner. Det hör till vanligheteterna att alla fyra vännerna umgås över en flaska bubbel på Ibiza.

Ingrosso umgås även flitigt med hiphopstjärnan Pharrell Williams och Summerburstaktuella musikproducenten David Guetta.

Ingrosso, som föddes i Grahamstown, Sydafrika, men har växt upp i Solna, räknas till ett av toppnamnen inom housemusiken och både hans namn och Swedish House Mafia är miljonindustrier.

Ingrosso tjänar enligt sig själv "extremt bra".

I en intervju med Helsingborgs Dagblad vill han inte kommentera huruvida han har råd att gå i pension redan eller inte, men enligt en källa till Nyheter24 så fick Swedish House Mafia över en miljon svenska kronor för varje dj-gig på nattklubben Pacha på Ibiza.

 

Knarkbråk med Kleerup

Dagen innan Sebastian Ingrosso intar scenen på Summerburst så kan vi se hans Swedish House Mafia-kollega Axel ”Axwell” Hedfors på samma festival.

Både Ingrosso och den mer frispråkige Axwell har haft en infekterad beef med producenten Andreas Kleerup.

År 2008 arbetade Swedish House Mafia-stjärnan Axwell med Kleerup på Cyndi Laupers album Bring ya to the brink. Men 2009 passar Axwell på att ge Kleerup en rejäl känga.

– Killen har aldrig ens varit på Ibiza, han vet inte ett piss. Han kan fan knulla sin morsa med sitt jävla “hej, jag har testat alla droger som finns”-snack. Varför ska han springa runt och spela någon sorts drogambassadör, det är helt bisarrt. Ingen är intresserad av hans droger, han kan sticka upp dem i röven, säger Axwell i en interjvu med tidningen King.

Axwell ber senare om ursäkt och säger att intervjun gjordes under onyktra former.

Kleerup hälsar tillbaka att han inte kommer att glömma påhoppet, men att "det är lugnt."

"I wonder why aspiring producer @Axwell doesn't step out of the closet and talk about his homosexuality ?it could help young dj's i think", skrev Kleerup på sin Twitter efter beefen, varpå Sebastian Ingrosso klev in och kontrade med det lätt hotfulla svaret: har du läst boken mitt liv i gips?

– Både jag personligen och hela Swedish House Maffia vet exakt vad droger innebär, vi har testat allt och sticker inte under stolen med det, men det är inget vi gör en grej av. Det är därför jag irriterar mig som fan på en snubbe som Kleerup som kör sitt jävla knarkrace, sade Axwell i intervjun i magasinet King.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.