Torsdag 13 Maj
Stockholm

Sexvideo med Rihanna & Brown

Paret är livrädda för att den ska läcka till allmänheten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rihanna och Chris Brown har gjort en sexvideo.

Enligt källor till amerikanska Star Magazine har r'n'b-sångerskan och hennes pojkvän filmat sig själva under smaskiga sexakter. Och paret uppges vara livrädda för att filmen ska läcka ut i offentligheten.

Det uppges att sångerskan och hennes 19-årige pojkvän filmade sig själva under veckorna innan den ökända händelsen när Brown påstås ha misshandlat Rihanna på väg till Grammygalan i början av februari i år.

Brown har sedan dess blivit åtalad för misshandeln och hot mot henne efter gripandet.

En källa berättar för Star Magazine:

– Chris och Rihanna njuter av ett våldsamt kärleksliv som skulle chockera många människor. Rihanna älskar att klä ut sig som dominerande kvinna, och spela rollspel. De har båda kinky sidor.

21-åriga Rihanna har uppenbarligen - och fullt förståeligt - blivit helt desperat för att hålla inspelningarna undangömda.

– Rihanna har inga problem med sin sexualitet, skriver Star Magazine, och fortsätter:

– Men hon är livrädd att hennes vänner och familj ska få reda på det här. Rihanna är inte alltid den oskyldiga lilla lammunge som alla tror att hon är, och Chris varken vill eller behöver bli inblandad i ännu en skandal.

Om parets sexvideo skulle nå offentlighetens ljus skulle paret bli del av en tvivelaktig skara med Pamela Anderson & Tommy Lee och Paris Hilton som förgrundsfigurer, skriver brittiska Daily Mirror.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela