Pers drickande började under en resa med Lena i Kalifornien.
1 av 5
Pers drickande började under en resa med Lena i Kalifornien. - Foto: Stella Pictures
2 av 5
- Foto: Stella Pictures
3 av 5
- Foto: Stella Pictures
4 av 5
- Foto: Stella Pictures
5 av 5
- Foto: Stella Pictures

Holknekt: "Jag är värre än Breivik i dag"

Två veckor har gått sedan skilsmässobeskedet - nu berättar Per Holknekt om otroheten, den hemliga kvinnan och alkoholmissbruket.


För två och ett halv år sedan tog Per Holknekt två glas vin efter tio vita år under en resa med Lena Philipsson i Kalifornien. Vad han inte visste då var att han precis skapat början av slutet på äktenskapet som Lena valde att avsluta för två veckor sedan.

– Jag hade glömt bort vad alkoholen vill med mig, att den vill förgöra mig samtidigt som den ler mot mig, säger Per i en intervju med Expressen i måndagens tidning.

Otrogen två gånger

Med drickandet försvann "stoltheten över att vara en rättrådig man" och Per berättar att han varit otrogen mot Lena två gånger.

– Jag har inte ens hennes nummer. Jag vet inte ens hur jag får tag på henne eller vad hon heter i efternamn, säger han och berättar även:

– Jag är värre än Breivik i dag. Jag ligger på den nivån. Det är jag, Breivik och Charles Manson. För att jag har varit otrogen. Jag har gjort fel, jag har förstört mitt eget liv, säger Per.

För att försöka pussla ihop livet igen säger Odd Molly-grundaren att han ska gå på AA-möten, prata med sin terapeut och läsa sina "dagliga ord om visdom".

– Sitter och ångrar mig. Tänker "hur fan tänkte jag?" "varför slutade jag inte dricka?" "hur kunde flaskan vara starkare än behovet av min familj?".

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...