Isabel berättar om bröllopet som är planerat till april nästa år.
1 av 3
Isabel berättar om bröllopet som är planerat till april nästa år. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Steve Angello är mest känd som DJ i Swedish House Mafia.
2 av 3
Steve Angello är mest känd som DJ i Swedish House Mafia. - Foto: Rahav Segev/Stella Pictures
I höst är Isabel aktuell i
3 av 3
I höst är Isabel aktuell i - Foto: thomas engstrom/TV3

Isabel Adrian: "Det blir ett litet bröllop"

För Nyheter24 berättar Isabel Adrian om bröllopsplanerna nästa år.


Aktuell i "Svenska Hollywoodfruar"
I höst dyker Isabel Adrian upp för en tredje säsong av "Svenska Hollywoodfruar". Där får man följa hennes liv som tvåbarnsmor och fästmö till stjärn-DJ:n Steve Angello, samt se henne arbeta med olika projekt som designer och konstnär. Isabel har tidigare varit med i "Expedition Robinson" (2004) och arbetat som modell.  

Snart kan Isabel Adrian, 35, leva upp till titeln Hollywoodfru även utanför tevetablån. För Nyheter24 berättar den utflyttade göteborgaren att hon och Swedish House Mafia-stjärnan Steve Angello har bestämt bröllopsdatum till den första veckan i april nästa år. Alltså exakt ett år efter att paret förlovade sig.


– Han friade på sjukhuset när jag födde Winter-Rose. Vi har en wedding planner som gör det mesta jobbet åt oss. Nu är vi i Europa i två månader, men när vi kommer hem ska vi planera mer.  


Blir det ett stort bröllop?

- Nej, det blir mellan 80-100 gäster. Vi var tvungna att sätta en gräns. Antingen börjar man bjuda in alla man känner, då blir det 400 personer, och jag har ingen lust att ha ett sånt bröllop. Jag vill bara ha våra familjer. Vi har barn och har varit tillsammans så länge, vi älskar varandra, bröllopet är bara en symbolisk handling. Jag vill bara ha en fest med de närmsta.  


Kommer ni vara i USA?

- Ja. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!