Stockholm

Söndagsintervjun - med Isabel Adrian

Isabel har bland annat designat mammakläder och målat tavlor. Nästa projekt är att göra en parfym.
1 av 4
Isabel har bland annat designat mammakläder och målat tavlor. Nästa projekt är att göra en parfym. Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Isabel gifter sig med Swedish House Mafia-stjärnan Steve Angello i april nästa år.
2 av 4
Isabel gifter sig med Swedish House Mafia-stjärnan Steve Angello i april nästa år. Foto: Rahav Segev/Stella Pictures
Isabel umgås bara med Maria Montazami av de andra Hollywoodfruarna.
3 av 4
Isabel umgås bara med Maria Montazami av de andra Hollywoodfruarna. Foto: Thomas Engstrom/TV3
I höst syns hon i rutan igen.
4 av 4
I höst syns hon i rutan igen. Foto: TV3

Isabel Adrian lever lyxliv i Los Angeles, men drömmer om en gård på landet. För Nyheter24 berättar Hollywoodfrun om otrohetsrykten, hur pengar påverkar henne och vilka kändisar hon helst hänger med.


Läs mer
Isabel Adrian
Namn: Isabel Adrian.
Född: 1977 i Göteborg.
Kuriosa: Deltog i "Expedition Robinson" år 2004.
Familj: Fästmannen Steve Angello, 29, och barnen Winter-Rose, fyra månader och Monday-Lily, två år.
Aktuell: I "Svenska Hollywoodfruar" som har premiär i höst.
Bestämda åsikter men med en varm ton. Det intrycket ger Isabel Adrian när hon träffar Nyheter24 under ett intervjumaraton i Stockholm. Den blonda 35-åringen har tillfälligt övergett sin miljonvilla i Los Angeles för att prata om sina olika projekt och berättar att hon suttit i intervjuer ända till klockan tre på natten innan. Hon vill visa att hon är allt annat än en tjej som lever på sin killes pengar.

– Folk tror att jag är en golddigger som bara lever lyxliv. Jag gjorde MENSA-testet framför kamerorna på TV3 och fick 15 av 18, vilket innebär att jag får vara med i MENSA. Men det tar folk inte gärna upp, de skriver hellre om min garderob. Men så länge jag själv vet vem jag är spelar det ingen roll vad andra tycker, säger hon.

Tycker du det är fel att bara glassa runt?

– Absolut inte. Alla människor är olika. Jag vill inte det, jag vill att mina barn ska se att föräldrarna jobbar hårt. Jag skulle inte vara lycklig med mig själv om jag bara bakade bullar. 

Hur har du påverkats av att numera ha så mycket pengar?

– Det är många problem som försvinner, men det kommer också en del problem. Ju rikare man blir, desto mer pengar går det åt och då får man jobba hårdare. Det är inte som att jag sitter på soffan bara. 

Har folk i din omgivning förändrats för att du har det gott ställt?

– Inte i LA i alla fall. Där är de vi umgås med på samma nivå. Men i Sverige pratas det gärna om vilken väska man har och hitan och ditan. Det är nog inte många som vet att jag jobbar 16-20 timmar per dag.


"Finns en annan verklighet i Sverige"

Kan du tänka dig att flytta till Sverige igen? 

– Jag ska inte säga nej för alltid, men inte just nu.

Vad skulle kunna få dig att flytta hit?

– Att jag och Steve känner oss klara, att vi är ekonomiskt oberoende och om jag skulle hitta en stor gård någonstans på landet.

En gård på landet är en extrem kontrast mot hur du lever nu. Tror du att du skulle klara det?

– Inte just nu, men det är en dröm eftersom jag vill visa mina barn mitt ursprung. Som svensk tycker jag att man får väldigt sunda värderingar. Det finns en annan verklighet här. Men jag tror inte att jag kommer flytta tillbaka till Sverige, däremot kanske jag skickar hem barnen till mormor och morfar på landet så de får bo där ett tag för att få se att allting inte är lyx och flärd. 

Kan du vara orolig för att de bara växer upp bland en massa rika barn?

– Absolut, det tänker jag på väldigt ofta. Jag kommer inte köpa en varsin Porsche till mina döttrar när de fyller 16 år, det får de tjäna ihop till själva. Mitt mål är att de ska få veta värdet av pengar. Det är därför jag vill fortsätta ha en stark anknytning till Sverige, för här är det verkligen jantelagen som gäller. 

Så du gillar jantelagen?

– Nej, jantelagen tycker jag inte är bra, människor ska få göra vad de vill. Man ska inte vara avundsjuka på varandra och det är det jag gillar med USA, där är alla driftiga och uppmuntrar varandra. Det är viktigt att se båda delarna. Jag uppskattar nog det livet jag har än de som är uppvuxna med rika föräldrar och ser det som jordens undergång om de inte får en ny bil. 
 

"Leonardo DiCaprio är väldigt dryg"

Du är kompis med många kändisar, vilka är trevligast?

Pharrell Williams tycker jag är en extremt god människa, han kallar alltid mig för ma'am när vi träffas. Victoria Beckham är också supertrevlig. 

Umgås ni mycket med Victoria och David?

– Nej, det gör vi inte men vi träffar ju dem ute ibland. Will.I.Am är också extremt rolig och smart. 

Vilka tycker du inte är trevliga?

Leonardo DiCaprio ār oftast vāldigt dryg. Kanske inte mot mig men tycker han ār den minst ōdmjuka kāndisen i Hollywood.


"Måste lita på Steve"

Är det jobbigt när Steve reser så mycket i jobbet?

– Han gör inte det. Folk tror att vi aldrig ses, men vi ses extremt mycket. Han kanske åker iväg en lördag efter att ha varit hemma en hel vecka och om han reser bort under längre perioder följer jag och barnen ofta med. Jag tror att vi ses oftare än vad man gör i ett normalt förhållande.

Är du svartsjuk av dig?

– Jag var nog det förut, men en normal sund svartsjuka skulle jag säga. 

Jag tänker att det måste uppstå en hel del otrohetsrykten när man har en känd pojkvän?

– Ja, men i stället för att fokusera på vad någon skriver på en blogg så måste jag fokusera på att lita på honom, det skulle inte fungera annars. Om man misstror någon kan den till slut tänka "om du ändå inte litar på mig kan jag lika gärna vara otrogen". Man kan aldrig äga eller styra över en människa, det är bättre att fokusera på det som är bra. Jag har släppt det där för länge sen, annars hade jag aldrig orkat. Tillit är det bästa tipset för alla förhållanden tycker både jag och Steve.


"Ingenting är påhittat"

I höst är du aktuell i en ny säsong av "Svenska Hollywoodfruar". Varför vill du vara med igen?

– Efter andra säsongen kände jag att folk fick en lite annorlunda uppfattning om mig, vilket jag tyckte var väldigt kul. I den här säsongen är jag gravid, och visst att jag kände mig jättetjock, men det kändes ändå kul så jag bestämde mig för att vara med.

Hur mycket umgås du och de andra i programmet?

– Jag och Maria (Montazami, reds. anm) umgås. Men jag umgås inte med de andra överhuvudtaget. 

Hur mycket av det som händer är uppgjort av produktionen?

– Ingenting. 

Är det du till 100 procent?

– Ja, men de frågar mig frågor som tittarna inte ser. Jag är väldigt frispråkig av mig och har inga problem med att bjuda på mig själv. Det är ingenting som är påhittat och det är inget manus. 

Du designar även kläder och målar tavlor bland annat. Vad brinner du för mest?

– Att göra saker som jag själv vill ha. Som när jag blev gravid tyckte jag att det bara fanns jättefula mammakläder, då ville jag ge mammorna en chans att bli fashionistor. Jag vill göra lite av allt möjligt under mitt namn. Finns det något som jag önskar att jag hade, då gör jag det. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.