Onsdag 8 Dec
Stockholm

Fansen rasar efter Ingrossos inställda spelning

undefined
1 av 2
undefined. Foto: Stella Pictures
Sebastian Ingrosso är skyldig fansen en förklaring!
2 av 2
Sebastian Ingrosso är skyldig fansen en förklaring!. Foto: SCANPIX SWEDEN AB

Hundratals svenskar och andra semesterfirare hade begett sig till nattklubben Gotha i Cannes under tisdagskvällen för att se Sebastian Ingrosso spela - men han dök aldrig upp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Tidigare nöjeschefen på Nyheter24, Elin Kvist, 23, var på plats i Cannes och skulle se Sebastian Ingrosso, 29, spela på Gotha tillsammans med vänner. 

— De som jag gick dit med hade köpt platser vid ett drinkbord för tusentals kronor och så dyker han inte upp, vi blev jättebesvikna, säger hon.

— Andra här hade köpt drinkbord längst fram för tiotusentals kronor, och då förväntar man sig verkligen att han ska komma.


Även Matilda Mauritzson, 24, var på klubben tillsammans med andra svenskar.

— Det kostade 800 kronor att gå in och alla ville se Ingrosso. Först sköt de fram hans spelning till klockan 03, sedan till 04 och sedan sa vissa att han var sjuk, berättar Matilda Mauritzson för Nyheter24.

De besvikna klubbesökarna fick heller ingen riktig förklaring, förutom att barpersonalen hälsade att Ingrosso var sjuk.

— Precis när alla var som mest upprörda så gick de på klubben ut med att Chris Brown och Ludacris skulle komma i stället, och de gjorde de visserligen men det blev inte alls samma stämning, säger Elin Kvist. 

— När de har delat ut flyers och gjort reklam över hela stan i veckan förväntar man ju sig en förklaring eller pengar tillbaka, säger Matilda Mauritzson.

Tidigare under kvällen hade klubben Gotha twittrat till Ingrosso och skrivit "Vi ses i kväll", så hans sjukdom måste ha kommit ganska plötsligt. 

På lördag ska Ingrosso spela i Belgien tillsammans med "Swedish House Mafia", det återstår att se om han är frisk då. 

Sebastian Ingrosso har inte kommenterat händelsen och Nyheter24 har sökt honom för en kommentar. 
Kommentera
Kopiera länk
Dela