Fredag 18 Jun
Stockholm

Svenske NHL-stjärnan Elin Nordegrens nya kärlek

Elin Nordegrens singelliv kan vara över.
1 av 5
Elin Nordegrens singelliv kan vara över. Foto: Getty Images
Den nya kärleken är ingen mindre än NHL-backen Douglas Murray.
2 av 5
Den nya kärleken är ingen mindre än NHL-backen Douglas Murray. Foto: SCANPIX
Han spelar till vardags i San Jose Sharks. Här är han ursinnig på domaren.
3 av 5
Han spelar till vardags i San Jose Sharks. Här är han ursinnig på domaren. Foto: Paul Sakuma/SCANPIX
Elin skiljde sig från Tiger Woods 2010.
4 av 5
Elin skiljde sig från Tiger Woods 2010. Foto: SCANPIX
De träffades genom den gemensamme vännen Jesper Parnevik. Parnevik vill inte heller svara på om  Elin Nordegren och Douglas Murray dejtar.
5 av 5
De träffades genom den gemensamme vännen Jesper Parnevik. Parnevik vill inte heller svara på om Elin Nordegren och Douglas Murray dejtar. Foto: SCANPIX

Elin Nordegren har hittat en ny kärlek, en svensk NHL-stjärna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Elin Nordegrens kärlekskaos
Elin Nordegren och Tiger Woods träffades genom den svenske golfaren Jesper Parnevik 2001 och gifte sig 2004. 2009 avslöjades det att Tiger varit otrogen med flera kvinnor. Paret skiljde sig 2010. Därefter började Elin dejta den amerikanske finansmannen Jamie Dingman i början av 2011. Men förhållandet tog slut i maj 2012. Efter några månader som singel kan Elin ha hittat en ny kärlek i Douglas Murray.
I maj kom beskedet att Elin Nordegren var singel. Men nu när hon är i Sverige för att njuta av den svenska sommaren tycks hon ha hittat en ny flamma. Hennes nya kärlek är ingen mindre än den svenske NHL-stjärnan Douglas Murray, som till vardags spelar i San Jose Sharks, uppger Expressen i dag. 

I början av juli sågs de två äta middag tillsammans. Men så sent som natten mellan onsdag och torsdag hettade det till. Nordegren och Murray sågs på nattklubben Rose i Stockholm där de tillbringade tre timmar tillsammans. De kramades öppet på nattklubben och hockeystjärnan bekräftar att han var på Rose tillsammans med Nordegren.

– Ja, men jag har inga kommentarer på det, säger han.

Douglas Murray är mycket hemlig med sin relation till Elin Nordegren. Han vill inte bekräfta att de dejtar. Men mycket tyder på att han och Elin har funnit varandra.
Kommentera
Kopiera länk
Dela