Ulrika berättar nu om tiden med Svennis.
1 av 3
Ulrika berättar nu om tiden med Svennis. - Foto: Stella Pictures/Scanpix
Ulrika gästade i förra veckan "Skavlan".
2 av 3
Ulrika gästade i förra veckan "Skavlan". - Foto: STELLA PICTURES
Sven-Göran "Svennis" Eriksson med Nancy Dell'Olio.
3 av 3
Sven-Göran "Svennis" Eriksson med Nancy Dell'Olio. - Foto: Hanrik Montgomery/SCANPIX SWEDEN

Ulrika Jonsson talar ut om affären med Svennis

Ulrika Johnsson berättar om triangeldramat med Svennis och Nancy och hur det är att ha barn med fyra olika män: "Man blir kallad hora".


Mer om Ulrika

Ulrika flyttade till England redan som 12-åring och blev superkändis över en natt som 18-åring då hon fick jobbet som väderflicka.

Sedan dess har hon haft en framgångsrik tevekarriär i Storbritannien och bland annat varit programledare för "Gladiatorerna", "Good Morning Britain", "Miss World" och "Eurovision Song Contest". 

2002 släppte hon självbiografin "Honest" och är nu aktuell med sin första roman på svenska; "Bara vara Martha".

För dryga tio år sedan prydde UlrikaJonsson, 45, förstasidorna på grund av sin affär med den svenskefotbollstränaren Sven-Göran Eriksson, 64.

Svennis” hade redanen relation med Nancy Dell'Ollio, 51, och Ulrika pekades ut som denelaka älskarinnan. Nu talar teveprofilen ut om triangeldramat i enintervju med Expressen Extra.

— Det blev så stort eftersom det varså otippat, så osannolikt. Jag var naiv, trodde han ville vara minvän eftersom vi är svenskar, säger hon och fortsätter:

— Han sa till mig: “Jag har försöktbli av med henne i flera år”, men alla trodde att det var jag somsabbat deras förhållande. Han kände sig pressad eftersom vi varnära fotbolls-VM 2002.

Ulrika avslöjar att hon stött påNancy en gång efteråt.

— Men hon gick åt sidan när honsåg mig.

Ulrika har fyra barn med fyra olika makar,något som hon menar inte är accepterat av omvärlden. I brittiskatidningar har hon kallats "4x4".

— När en man har barn medolika kvinnor är det sexigt, som kvinna blir man kallad hora, säger hon.

Trots att Ulrika, som idag bor med maken Brian Monet och sina barn i Oxfordshire utanför London, har prytt löpsedlarna i England med alltannat än snälla rubriker genom åren har hon inga planer på attflytta hem igen.

— Vi har pratat om att skaffa ett nytt husi Sverige men jag kommer nog aldrig att flytta tillbaka, jag kan intelämna England med tanke på att barnen har sina kompisar och går iskolan där, säger hon.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/