Katrin Zytomierska rasar mot Sats - Isabella Löwengrip håller inte med.
1 av 6
Katrin Zytomierska rasar mot Sats - Isabella Löwengrip håller inte med. - Foto: Stella Pictures / Katrins blogg / SATS
''Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här?'' skriver Katrin.
2 av 6
''Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här?'' skriver Katrin. - Foto: Faksimil: Katrins blogg / SATS
Katrin Zytomierska har själv gjort sig känd som LCHF-expert.
3 av 6
Katrin Zytomierska har själv gjort sig känd som LCHF-expert. - Foto: Robert Eklund / Stella Pictures
Hon har bland annat skrivit en bok om just LCHF.
4 av 6
Hon har bland annat skrivit en bok om just LCHF. - Foto: Robert Eklund / Stella Pictures
Isabella Löwengrip föredrar inspirerat istället för retuscherat.
5 av 6
Isabella Löwengrip föredrar inspirerat istället för retuscherat. - Foto: Yessica Thor / Stella Pictures
Hon tycker Sats är coola som vågar.
6 av 6
Hon tycker Sats är coola som vågar. - Foto: Robert Eklund / Stella Pictures

Katrin vikthånar Sats-medlemmen Josephine

Katrin Zytomierska går till hårt angrepp mot gymkedjan Sats samtidigt som hon vikthånar Josephine, 33, i bloggen: – Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här?


Att förespråka ett sunt ideal

Undervikt- och smalhets-trenden är en av de dominerande i bloggvärlden och ett flertal bloggare har genom åren "smal-tipsat" så som Kissie, DennisM och Dessie. Ett typiskt smal-tips från Kissie kan till exempel vara att äta mindre. Isabella Löwengrip är en av få av de stora bloggarna som förespråkar ett sunt ideal. I dag är cirka en av tio underviktig, detta enligt forskning.se

Katrin Zytomierska, 35, hänger nu ut och hånar Sats-medlemmen Josephine efter att hon har poserat på en av gymkedjan Sats stora reklamkampanjer. 

– Jagser på Sats reklam och blir helt matt. Här står Josephine 33 årgammal och ser nöjd ut. Josephine har tränat på Sats i 13 år ochså här ser hon ut efter det. Josephine tycker att det är lämpligtatt stå helt osminkad med stripigt hår och övertydligt svettigakläder på en reklamaffish för Sats för på det viset visar honminsann att hon är nöjd som hon är, skriver Katrin i bloggen.  

"Ett personligt angrepp mot Josephine"

Inlägget har inte bara retat upp Katrins läsare. På Sats ser man mycket allvarligt på händelsen. 

 – Vitycker att det är ett personligt angrepp mot Josephine som är enoskyldig person. Vi tycker inte att inlägget är okej eller någotvi ställer oss bakom, säger BrianVan Den Brink som är pressansvarig på Sats, till Nyheter24 och fortsätter:

– Vikommer givetvis att bemöta Katrins blogginlägg men Katrin får hasina egna ideal. Sats är till för människor som vill må bättreoch man mår bättre av att träna. Våra medlemmars mål är upptill var och en. Det är vanliga människor med jobb och familj. Allakan inte lägga extremt mycket tid på sin träning.

"Blondinbella" slår tillbaka mot Katrin

Tidigare har Nyheter24 rapporterat om att Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 22, både har hånats och hyllats då hon lagt upp bikinibilder i sin egen blogg. När Nyheter24 får tag på Blondinbella för att fråga om Katrins hån passar hon på att dela ut en känga.

– Sats har ju fått den stämpeln på sig att folk på deras gym i princip bryr sig mer om vilka kläder de har på sig och hur de ser ut än själva träningen. Jag tycker de är modiga som vågar nå ut till massan och ha kampanjer som folk kan relatera till, säger Isabella till Nyheter24. 

Hon tycker också att reklamkampanjen med de vanliga medlemmarna är ett smart drag. 

– Friskis har ju satsat på det tidigare men det känns inte lika trendigt att träna där, så jag tycker absolut att det är coolt av Sats att använda sig av normala människor som är inspirerande istället för retuscherade, säger Blondinbella och fortsätter:

– Dessutom, vem vet? Hon på bilden kanske födde barn för sex månader sen liksom, säger Isabella. 

SATS reklamfilm 2010. 


Nyheter24 har utan framgång sökt Josephine för en kommentar.  

/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Högt tryck på årets bokmässa

2 timmar sedan

"Parasiten" blir årets svenska deckare

idag 14:46
Sofie Sarenbrants "Parasiten" tilldelas priset som årets svenska deckare av strömningstjänsten Bookbeat, i samarbete med deckarfestivalen Crimetime.

Robin Paulsson om programledarrollen i "Fråga Lund": "Utsätter mig gärna för saker"

idag 14:28
Den svenska komikern Robin Paulsson ska vara programledare för ännu en säsong av SVT:s "Fråga Lund". Nyheter24 har tagit reda på vad som googlats mest om honom – här kommer svaren.

Syriske författaren Khaled Khalifa död

idag 11:58
Den regimkritiska syriska författaren Khaled Khalifa har avlidit till följd av en hjärtattack i sitt hem i Damaskus i lördags. Han blev 59 år, enligt AFP.

Henrik Dorsin efter Solsidan-premiären: "Återseendets glädje"

idag 11:01
Sedan 2010 har TV4:s Solsidan vuxit till att bli en svensk humorklassiker. Förväntningarna inför säsong 8 har varit höga – lever de nya avsnitten upp till publikens krav?

Sveriges första kvinnliga elitsoldat återigen aktuell

idag 08:39
Som instruktör i "Elitstyrkans hemligheter" och programledare i "Robinson" har Petra Malm fått sig en väl förtjänad plats i rampljuset. Nu är hon återigen aktuell.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.