Hanna på Blog Awards.
1 av 7
Hanna på Blog Awards. - Foto: Robert Eklund / FameFlynet
Hanna gick in i Big Brother-huset och ett av hennes största problem med de andra deltagarna var den mobbing som cirkulerade.
2 av 7
Hanna gick in i Big Brother-huset och ett av hennes största problem med de andra deltagarna var den mobbing som cirkulerade. - Foto: Stella Pictures
Lyckligare utanför huset.
3 av 7
Lyckligare utanför huset. - Foto: Eyewitness Pictures Sweden / STELLA PICTURES
Många förundrades över varför Hanna, som enligt bloggen, stödjer mobbing gjorde en så pass stor grej av det inne i huset - men nu på efterhand har polletten trillat ner.
4 av 7
Många förundrades över varför Hanna, som enligt bloggen, stödjer mobbing gjorde en så pass stor grej av det inne i huset - men nu på efterhand har polletten trillat ner. - Foto: Stella Pictures
Hannas konstprojekt gick bland annat ut på att provocera genom att skriva om just mobbing.
5 av 7
Hannas konstprojekt gick bland annat ut på att provocera genom att skriva om just mobbing. - Foto: Stella Pictures
Hanna tillsammans med exet Joakim "Jockiboi" Berg.
6 av 7
Hanna tillsammans med exet Joakim "Jockiboi" Berg. - Foto: Eyewitness Pictures Sweden / STELLA PICTURES
Hanna vann titeln ''årets bloggprovokatör'' på Blog Awards trots hennes konstanta rasistiska uttalanden, hat mot fattiga och liknande.
7 av 7
Hanna vann titeln ''årets bloggprovokatör'' på Blog Awards trots hennes konstanta rasistiska uttalanden, hat mot fattiga och liknande. - Foto: Yessica Thor / FameFlynet

Widerstedt ville mötas med hat

Hanna Widerstedt blev arg, ledsen och chockad över bloggläsarnas snälla bemötande.


Hanna Widerstedt och konstprojektet

Hanna Widerstedt gjorde sig känd som provokatör och publicerade videos i sin blogg där hon bland annat påstod sig hata fattiga, turkar och svenska män. 

Hon klev in i "Big Brother"-huset år 2012 och levde ut sin roll där, även om man märkte att något kanske inte stod rätt till. 

För ungefär en månad sen avslöjade hon att allt varit ett konstprojekt. 

På torsdagen medverkade Hanna Widerstedt, 21,  i "Efter tio" med Malou von Sivers, 59, för att prata om konstprojektet Hanna Widerstedt. Då talade hon bland annat ut om hur hon ville att hennes påstådda karaktär - Louis Vulgorette - skulle mötas med hat och inte tvärtom. 

– Jag fick väldigt mycket hat från början men med tiden började folk gilla mig, säger Hanna till Malou. 

Hanna berättar även om hur hon läste från manus i sina videobloggsinlägg och det inlägget som skrämmer henne mest själv är det inlägg hon publicerade om mobbing

– Det videoinlägget som jag blev mest ledsen över var när jag gjorde ett blogginlägg där jag sa att man ska ha ett mobboffer i varje klass, för att de mobbade blir så starka och duktiga när de blir äldre. Sedan såg jag tjejer och killar som skrev på forum att jag hade rätt och att jag bara sa sanningen, säger Hanna och fortsätter: 

– Jag ville ha reaktioner som "vad håller hon på med" och "det här är ju helt fel" men i stället blev det så att jag hade rätt och redan där fick jag så otroligt mycket makt, fortsätter hon. 

Se klippet nedan:


Här är inlägget som Hanna Widersted är ledsen över: 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

1 timme sedan
Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

1 timme sedan
Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.