Sofi Fahrman får en del dirty förslag.
1 av 6
Sofi Fahrman får en del dirty förslag. - Foto: Stella Pictures
I en intervju med tidningen Café berättar hon om konstiga förslag och trekantsrykten.
2 av 6
I en intervju med tidningen Café berättar hon om konstiga förslag och trekantsrykten. - Foto: Stella Pictures
Sofi avslöjar att hon får frågor från folk som vill köpa hennes - använda - trosor.
3 av 6
Sofi avslöjar att hon får frågor från folk som vill köpa hennes - använda - trosor. - Foto: Stella Pictures
Populär smutstvätt.
4 av 6
Populär smutstvätt. - Foto: Stella Pictures
Sofi berättar även att hon fått höra rykten om att hon haft trekant med Fredrik Ljungberg och Marie Serneholt.
5 av 6
Sofi berättar även att hon fått höra rykten om att hon haft trekant med Fredrik Ljungberg och Marie Serneholt. - Foto: Christine Olsson / CHRISTINE OLSSON / SCANPIX
Sofi på Childhood-galan tillsammans med Caroline Winberg.
6 av 6
Sofi på Childhood-galan tillsammans med Caroline Winberg. - Foto: Stella Pictures

Fahrman: “Folk vill köpa mina använda trosor”

Modeikonen om snuskiga mejl och trekantsrykten med Serneholt och Ljungberg.


Intervjun från helvetet

Sofi Farhman gästade nyligen NRJ med Knappen & Hakim och fick frågor som hon definitivt aldrig fått förut. Hon fick bland annat svara på: "När var senast du fick smaka på en rejäl k*k?". Läs mer här.

Det är inte bara Sofi Fahrmans klänningar och väskor som vissa är beredda attbetala dyrt för. Nu avslöjar den 33-åriga modeikonen att hon fått förfrågningarom sina använda underkläder.

– Få har mitt nummer, men imin inbox kan man hitta frierier och folk som vill köpa mina användaskor och trosor, säger Sofi i en intervju med tidningen Café.

Fahrman får ävenfrågan om vilket som är det märkligaste rykte hon hört av sigsjälv:

– Att jag är sjukt bra i sängen.Äh, jag skojar. Men helt ärligt så handlar det om trekanter. Jaghar tydligen haft en med Fredrik Ljungberg och Marie Serneholt, sägerhon.

Sofi, som snart ska gifta sig med fästmannen Nick Zijlstra, 39, berättade nyligen att hon gärna hade dejtat, och legat, runt lite mer när hon var yngre. 

— Om jag skulle fått träffa mig själv som tonåring hade jag sagt till mig själv att ha mer sex. När jag var 30 hade jag haft typ fem pojkvänner och legat med lika många, det känns inte okej för mig. Man måste ju utforska. När man är i den åldern är det bara att ösa på, sa hon då.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.