Glöm Weise - Ken Ring är din nya julvärd

Ken Ring satsar på ny karriär.


Playlist med julmusik

Vi har ställt samman en playlist med över 400 jullåtar. Kom i stämning med låtar som ”Last Christmast”, ”All I Want For Christmas Is You” och Sean Banans ”Gott Nytt Jul”. Lyssna på den här.

Julen närmar sig med stormsteg – och vad är mer juligt änKen Ring? Ganska mycket faktiskt. Nu har rapparen dock satsat på en ny karriärsom julvärd.

Varje dag fram till julafton, klockan 12.00, publicerar UniversalMusic en lucka med olika artister, presenterade av Ken Ring i egen hög person.

Vi får möta artister som Mange Makers, Ellie Goulding, DetVet Du och Ken Ring själv. Kalendern är full av musik, tävlingar och exklusivtmaterial. 

På teve ser vi Sarah Dawn Finer som julvärd i år. 

Se första luckorna i Kens julkalender nedan. 
Lucka ett:

Lucka två:

Lucka tre:

Lucka fyra:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

2 timmar sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?