Ken Ring sjunger i dag på ett fans begravning.
1 av 2
Ken Ring sjunger i dag på ett fans begravning. - Foto: Scanpix/Faksimil Facebook
På sin facebook skriver han att han egentligen inte hade tid, men att han inte kunde säga nej.
2 av 2
På sin facebook skriver han att han egentligen inte hade tid, men att han inte kunde säga nej. - Foto: MIKAEL ANDERSSON / SCANPIX

Ken Ring hyllar fan på begravning

Trots tidsbrist ställer Ken Ring upp för döda fanet och sjunger på hans begravning. Nu hyllas han på Facebook.


Stark låt

Utöver "Själen av en vän" har Ken ring skrivit flera starkt emotionella låtar. Bland annat "Mamma" som handlar om hur hans mamma Rebecka insjuknade och dog i cancer när han bara var 13 år.

Lyssna här

"Jag svär jag tackar dig för alla våra minnen, hoppas du är stolt när du ser mig från himlen". 

Det är rader som Ken Ring i dag kommer att rappa i kyrkan till minne av ett fan som begravs. Det efter att familjen kontaktat stjärnan med önskemålet om att han skulle framföra låten "Själen av en vän".

– Kändes som jag inte kunde tacka nej även om jag egentligen inte hade tid. Så i dag bär det av mot hans begravning. Vila i frid. Jag ska försöka göra din sista stund fin. Vi ses på andra sidan, skriver Ken på sin Facebook.

Den fina gesten har i skrivande stund gillats av närmare 8 000 personer och delats närmare 60 gånger. I kommentarsfältet visar fansen sin uppskattning. 

– Det va tungt Ken, respekt, skriver en användare.

– Det var verkligen fint gjort av dig, skriver en annan.

Lyssna här:


Uppdaterad - här uppträder Ken på begravningen:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

1 timme sedan
Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.