Tisdag 30 Nov
Stockholm

Komikern tvingades till akuten efter att tarmludd spökat i pungen

Henrik Dorsin tvingades till akuten.
1 av 4
Henrik Dorsin tvingades till akuten. Foto: Dan Hansson / SvD / SCANPIX
Det under en inspelning med Filip och Fredrik.
2 av 4
Det under en inspelning med Filip och Fredrik. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Ove Sundberg (Henrik Dorsin) är tillbaka. I TV4:s nya The Office-remake Kontoret är han chef över bland andra Therese, Viking och Erik (Sissela Benn, Björn Gustafsson och Kim Sulocki).
3 av 4
Ove Sundberg (Henrik Dorsin) är tillbaka. I TV4:s nya The Office-remake Kontoret är han chef över bland andra Therese, Viking och Erik (Sissela Benn, Björn Gustafsson och Kim Sulocki). Foto: Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4
Personlig historia, minst sagt.
4 av 4
Personlig historia, minst sagt. Foto: Magnus Neideman / SvD / SCANPIX

Teveinspelningen avbröts när Henrik Dorsin tvingades till akuten. – Det är total smärta, berättar han i det första avsnittet av "Pluras kök Spanien".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Dorsin

Henrik Dorsin är kanske mest känd för sin roll som "Ove" i succéprogrammet "Solsidan". En karaktär som fått följa med till "Kontoret".

Det var under en teveinspelning med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson som komikern Henrik Dorsin plötsligt tvingades till sjukhus. Det började med feber och smärta i testiklarna. Sedan gick det allt mer utför och det onda eskalerade. Det fanns två potentiella orsaker. 

– Det ena alternativet är klamydia. Då får man testikelinflammation. Ett annat är skräp. Tarmludd och annat, avföring, letar sig in i kulpåsen, berättar komikern i premiären av ”Pluras kök Spanien”, enligt Aftonbladet.

Komikern åkte till akuten och fick konstaterat att det var en inflamation i pungen som spökade. 

– Jag var väldigt sjuk. Det är total smärta, berättar han vidare.

Var inflammationen kanske "Bögarnas fel":


Kommentera
Kopiera länk
Dela