Lördag 23 Okt
Stockholm

Här är Marie Serneholts nya och otippade jobb

Nya tag för Marie.
1 av 3
Nya tag för Marie. Foto: Yessica Thor / FameFlynet Sweden
Marie Serneholt överraskar med nytt jobb.
2 av 3
Marie Serneholt överraskar med nytt jobb. Foto: Scanpix/Pontus Lundahl/kod 10050
Precis som exet Måns gör Marie karriär inom program med hög folkkärsfaktor.
3 av 3
Precis som exet Måns gör Marie karriär inom program med hög folkkärsfaktor. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Grattis Marie! Nu får den sprudlande 29-åringen ett stort tillskott på sitt cv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Tidigare programledare

Leif "Loket" Olsson

Lasse Kronér

Gunde Svan

Rickard Olsson

Lotta Engberg

Jan Bylund

Marie Serneholts karriär rullar på. Denna gång kanske med pensionärernas rullatorer. Nya jobbet för 29-åringen är nämligen som programledare för seniorhitten "Bingolotto" och programmets nya tillskott "Upp till miljonen". 

– Det ska bli jättekul att få ta sig an en så stor utmaning som Bingolotto och Bingolottos Upp till miljonen. Ett riktigt drömjobb. Att få vara en del av detta och samtidigt få en möjlighet att skapa pengar till Sveriges föreningar känns hedrande, säger Marie Serneholt via ett pressmeddelande.

Samtigt som "Bingolotto" är känt som en favorit bland de äldre satsar nu produktionen på en nytändning med Marie.

– Marie var tidigt ett förstahandsval för oss. Hon är den stora symbolen för de förändringar vi gör. Vi behöver hänga med i utvecklingen, som går allt fortare, och till hösten kommer vi att vara mer breda i konceptet och tillgängliga för fler. Ett BingoLotto som upplevs mer spännande och modernt i allt från spelen, scenografin och tempot, säger Hans Sahlin VD Folkspel.

Två timmar varje söndag kommer tittaren kunna se sångfågeln först leda "Bingolotto" i Sjuan för att sedan följa upp med frågesportsprogrammet "Upp till miljonen" på TV4.

– Marie Serneholt är en superstjärna och jag älskar att Sjuans tittare får henne som sällskap och ledsagare i ett av Sveriges mest legendariska program som just Bingolotto, säger Anton Glanzelius, programchef Sjuan. 

Har mycket erfarenhet i ryggen

Serneholt som började sin karriär i gruppen A Teens har de senaste åren samlat på sig erfarenheter av att både leda och medverka i program. Senast aktuell var stjärnan i svenska "X Factor" som mentor. Innan dess har hon även lett stora program i SVT som "Melodifestivalen", "Helt magiskt" och varit programledare för "Sommarkväll". 

Marie i fjolårets "Mello":


Kommentera
Kopiera länk
Dela