I dag är det operation som gäller.
1 av 4
I dag är det operation som gäller. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Här träffade Nyheter24 profilen.
2 av 4
Här träffade Nyheter24 profilen. - Foto: Andreas Granfors
Hon har gjort stor succé utanför Sverige.
3 av 4
Hon har gjort stor succé utanför Sverige. - Foto: Andreas Granfors
Nu är hon tillbaka på hemmaplan.
4 av 4
Nu är hon tillbaka på hemmaplan. - Foto: Andreas Granfors

Puma: "Bönade och bad om större implantat"

Efter ett års av väntan. Nu får den svenska porrstjärnan sina efterlängtade större bröst.


Nyheter24 träffar stjärnan

Nyheter24:s Andreas Granfors träffade Sveriges största porrstjärna Puma Swede för att snacka om feminism, en bransch styrd av kvinnor, att bajsa i ett badkar för 15 000 kronor och om att inte förväxla kärlek med sex.

Läs här.

I 13 år har den svenska porrstjärnan Puma Swede haft sina bröstimplantat. I dag ryker inläggen och byts ut mot ett par större. Något 36-åringen velat göra länge då den internationella stjärnans läkare sa nej i fjol.

"Han vägrade eftersom det inte var något fel på dem och han tycker att de är stora nog", skriver Puma i sin blogg.

Men nu är det alltså dags. I skrivande stund ligger det blonda yrvädret på operationsbänken.

"Jag bönade och bad om större implantat. Har 595 gram i vardera tutte, för att bygga upp dem lite upptill kunde läkaren Charles tänka sig 750 gram. Jag vet ju dock att det finns 800 gram och sa att det är det jag vill ha. Vill här påpeka att Charles tyckte att det kommer bli för stort, men jag sa att jag vill ha det så han gick med på det", berättar hon vidare. 

Gjorde tvärtom

Nyligen förminskade Magdalena Graaf sina bröst. Tanken var att plocka ut implantaten helt men då kroppen vant sig vid de stora inläggen satte läkaren in ett par mindre för att Graaf inte skule förlora sina bröst helt. 

"Hade läkaren lämnat mig ”som jag var” hade jag varit helt platt, nästan inåtgröpt, med stora ilskna ankar-ärr", bloggade profilen då.

Hör Puma intervjuas av Filip och Fredrik:


/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.