Onsdag 23 Jun
Stockholm

Schulman efter hånen: "Det var helt overkligt"

Alex Schulmans medverkan i Skavlan har möts av hårda ord.
1 av 4
Alex Schulmans medverkan i Skavlan har möts av hårda ord. Foto: FameFlynet Sweden
Nikolaj Coster-Waldau känd från Game of Thrones.
2 av 4
Nikolaj Coster-Waldau känd från Game of Thrones. Foto: FameFlynet Sweden
Amanda och Nikolaj ser konfunderade ut.
3 av 4
Amanda och Nikolaj ser konfunderade ut. Foto: FameFlynet Sweden
Alex tillsammans med sin fru Amanda.
4 av 4
Alex tillsammans med sin fru Amanda. Foto: Yessica Thor / Stella Pictures

Efter sin medverkan i Skavlan har Alex Schulman fått möta hårda ord. Bland annat har paret beskrivits som "två rädda blåbär". I podcasten "Alex och Sigge" kommenterar han själv upplevelsen. Han menar att allt beror på missförstånd.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Schulman lackar

Recensionen av Alex Shulmans show "Älska mig" fick brorsan att lacka

För en vecka sedan gästade författaren och bloggaren Alex Schulman, 37, SVT:s "Skavlan" tillsammans med sin fru Amanda Schulman, 32. Efter parets medverkan har Schulman mött hårda ord, bland annat i en krönika publicerad på Expressen.se. Skribenten Roland Poirier Martinsson menar att Schulman är en person vi snart kommer att glömma och att han gjorde bort sig totalt i Skavlan. 

Bland annat skrev skribenten: "En kall vind blåste genom studion och i vardagsrummen då alla plötsligt såg vad som höll på att hända inför deras blickar. Nu försvinner Alex Schulman. Eller så sprayar han kroppen blå och serverar drinkar på Stadshotellet i Härnösand.".

Även Leif GW Person, 68, gick hårt åt paret och kallade dem för "två rädda blåbär"sin krönika om den pinsamma stämningen. 

Nu bemöter Schulman kritiken.

– Det var helt overkligt. Publiken som alltid annars brukar vara lättsam och skratta med var bara helt konfunderade, så även jag, berättar han i den egna podcasten "Alex och Sigge"

"Chansade på vad han sa"

Enligt Schulman berodde den konstiga stämningen på en av gästerna, "Game of thrones"-stjärnan Nikolaj Coster-Waldau, 42. Schulman berättar hur han hade svårt att förstå vad den danske stjärnan frågade om. För att få hjälp försökte han luta sig mot sin fru Amanda, men misslyckades, säger han. 

– Jag hade fått höra innan att han kunde skandinaviska, vad det nu är. Men jag tänkte att det skulle göra det lättare att förstå danska. 

Det gick så långt att Schulman knappt själv visste vad han svarade på. 

– Till slut fick jag bara chansa på vad han sa och svara. Men det jag tänkte mycket på var att Nikolaj aldrig tilltalade Amanda utan bara vände sig till mig hela tiden. Först efteråt förstod jag att han var provocerande i sina frågor, konstaterar Alex i podden. 

Se programmet här

Kommentera
Kopiera länk
Dela