Martin Blix, Josefin Crafoord och Quetzala Blanco gör varje vecka podcasten Ihop med Josefin.
1 av 4
Martin Blix, Josefin Crafoord och Quetzala Blanco gör varje vecka podcasten Ihop med Josefin.
Varje vecka svarar de på lyssnarnas frågor.
2 av 4
Varje vecka svarar de på lyssnarnas frågor.
Programledaren Josefin Crafoord är även aktuell i "Kändishoppet" och "Fångarna på fortet".
3 av 4
Programledaren Josefin Crafoord är även aktuell i "Kändishoppet" och "Fångarna på fortet". - Foto: David Sica / David Sica
Martin Blix och Josefin Crafoord har varit vänner i flera år.
4 av 4
Martin Blix och Josefin Crafoord har varit vänner i flera år. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund

Så raggar du upp stans snyggaste – och andra livsviktiga sommartips

Konkreta sex och psyktips, Dickwhipped och tillfreds, Farmor, jag är lebb!, Härligt, han är tunnhårig OCH tjock – ja, det är bara några av namnen på avsnitten av Josefin Crafoords podcast Ihop med Josefin.


Här kan du lyssna på podcasten Ihop med Josefin

Här kan du lyssna på podcasten Ihop med Josefin med Josefin Crafoord, Martin Blix och Quetzala Blanco. Du kan även mejla dina relationsfrågor till ihopmedj@gmail.com.

Sedan februari har programledaren Josefin Crafoord, artisten Martin Blix och Nyheter24:s egna Quetzala Blanco levererat podcasten Ihop med Josefin. Varje vecka pratar trion om relationer och svarar på lyssnarnas frågor.

Hur raggar man upp den snyggaste på stället? Hur blir man bra i sängen? Hur psykar man en player? Är det okej att höra av sig till ett one night stand som man är intresserad av? Hur hämnas man på ett ex? Ska man berätta för sin farmor att man är lesbisk? Vad gör man åt sina kroppsnojor?

Frågorna som besvaras är många men de självlärda relationsexperterna använder sig av en sin egeb erfaranhet och en del sunt förnuft när kärlek, vänskap och sex ska diskuteras. 

Dessutom får vi en ständig uppdatering hur det går för trions egna kärleksliv. Hur har det gått med Josefins dejtande, varför tröttnade Quetzalas pojkvän på henne egentligen och vem är Martins nya fling? 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.