Dogge Doggelito och lite grillat. Kan det bli mer sommar än så?
Dogge Doggelito och lite grillat. Kan det bli mer sommar än så?

Dogge Doggelito gör årets sommarplåga: lyssna på "Grillat & Gratäng" här

Sätt på grillen nu!


Latin Kings-stjärnan Dogge Doggelito har gjort en låt om potatisgratäng. Låten heter kort och gott "Grillat & Gratäng" och är en blinkning åt den EP-aktuella hiphop-duon Grillat & Grändy.

Men det var nog inte bara så att Dogge vaknade en morgon och brann för potatisgratäng. Låten är nämligen skriven för gratängföretaget Peka och är en del i deras reklamkampanj.

"En skön sommarplåga"

– Dogge Doggelito är en väldigt folkkär svensk artist, som har gått från att vara pionjär inom svensk hip-hop till att vara med i tv-format på bästa sändningstid för hela familjen. Nu står vi här med en riktig skön sommarplåga, säger Klas Näslund som är Sverigechef för Peka Kroef, i ett pressmeddelande, skriver Dagens Media.

/
Relaterat
Gillar du låten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Svindlande summan – så mycket är Julia och Bingo redo att betala för tvillingar

1 timme sedan

Spotify kommer inte att förbjuda AI-musik

1 timme sedan
Det kommer att bli svårt att reglera användningen av AI-teknik i branschen och Spotify har inga planer på att förbjuda AI-genererat innehåll från plattformen. Det säger strömningstjänstens vd Daniel Ek i en intervju med BBC.

Solsidan-Oves smarta spartips: "Borde få nobelpris i ekonomi"

3 timmar sedan
I en video på TV4:s Instagram delar Ove och Anette Sundberg från Solsidan med sig av några sparknep, för tuffa tider. Sparknepen möts av genomgående roade kommentarer.

Därför lämnade Malin Berghagen Sverige: "Fick panik i vågor"

idag 15:00
Folkkära artisten Lasse Berghagen har legat inne på sjukhus ett tag. Nu bryter Malin Berghagen tystnaden kring sin inre konflikt.

Josefine Jinder: "Den här typen av föräldrar är så äckliga"

idag 14:47
Det är i en ny krönika på Expressen som Josefine Jinder berättar om sina tankar kring de som blir föräldrar första gången. Och det är ord och inga visor.

Taylor Swifts konsertfilm visas även i Sverige

idag 14:38
Goda nyheter för alla Taylor Swift-fans. Superstjärnans konsertfilm från "The eras tour" kommer att visas även på svenska biografer. Premiären sker den 13 oktober.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.