Günter och Zara Larsson drar inte jämt.
1 av 4
Günter och Zara Larsson drar inte jämt. - Foto: Stella Pictures
Zara Larsson
2 av 4
Zara Larsson - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Zara Larsson.
3 av 4
Zara Larsson. - Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Zara Larsson.
4 av 4
Zara Larsson. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Zara Larsson: "Jag trodde att Günther var död"

17-åriga artisten slår tillbaka.


Efter att Mats "Günther" Söderlund kallat henne ”en av många fjortisbrudar” slår stjärnan nu tillbaka.

– What the fuck, jag trodde han var död, säger hon i sin podd.

Artisten har tidigare inte velat kommentera "Ding dong song"-artistens påhopp, men det diskuterades i senaste avsnittet av podden ”Den fantastiska resan”, skriver Aftonbladet.

– Folk blev såklart upprörda, varav en av dem var Günther. What the fuck, jag trodde han var död? säger Zara Larsson.

BILDKÄLLA

I avsnittet ”Günther, sätt dig ner” ifrågasätter hon Günther.

– Det roliga var när han skulle prata om vilka hits jag har gjort. Okej, du har gjort två låtar, varav en heter ”The ding dong song och ”Teeny weeny string bikini”, ska du prata med mig om låtar som är hits och en artistkarriär? Günther, I don't think so.

Artisten har fått utstå mycket av näthat på grund av sina feministiska ställningstaganden men har också fått stöd inte minst på twitter.

– Det är så jävla fint ändå efter en vecka med otroligt mycket hat från alla håll och kanter, att folk har trendat hashtagen BackaZara. Då vill jag gråta en skvätt för jag tycker människor är så himla fina. Jag blir så glad, säger hon i podden.

BILDKÄLLA

Och stjärnan har hjälpts av stödet.

– Jag hade inte orkat fortsätta om jag bara hade fått idiotiska kommentarer om att jag borde dö, men jag hade heller inte orkat hålla på med feministiska inlägg om livet var perfekt. Då hade det inte behövts, säger hon.

Larsson har samtidigt svårt att förstå allt hat.

– Jag förstår inte folks grova hot och kränkningar. Det är inte förståeligt att de ska hota mig till livet och vilja våldta och misshandla mig.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.