Katrin viker ut sig

Bloggaren och programledaren slänger av kläderna i nya numret av Café.


Katrin Zytomierska ligger inte i latgropen efter att den skandalomsusade säsongen av Idol gått i graven. I det nya numret av tidningen Café slänger bloggerskan Katrin av sig kläderna.

I går kunde Nyheter24 berätta att Katrin blivit värvad av ZTV till att leda programmet "Sexuellt". Då berättade Katrin att hon var väldigt konservativ vad gäller sex och därmed en bra förebild för tjejer.

Däremot är hon inte lika konservativ kring utvik. Den senaste tiden har bloggerskan visat på sin förmåga att skapa uppmärksamhet.

Katrin går i många kända personers fotspår, moderedaktören Sofi Fahrman, modellen Elsa Hosk och fotbollsfrun Oksana Andersson har alla ställt upp på bilder för tidningen.

I det nya numret berättar Katrin bland annat om sitt uppbrott med exmaken och bloggaren Alex Schulman, som i dagarna avslöjade att han väntade barn med sin nya kärlek.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Vanliga misstagen deltagarna begår i Draknästet

Succéregissören vill tillbaka till verkligheten

För sju år gjorde han stor succé med Star wars-filmen "Rogue one". Sedan dess har det varit tyst kring Gareth Edwards. Det finns ett talesätt som säger "gör det större eller ta det lugnt". Jag valde att ta det lugnt, säger han.

Ken Loach prisas på Stockholms filmfestival

Den brittiske regissören Ken Loach får Stockholm filmfestivals särskilda hederspris för sitt livsverk inom filmen, Stockholm Lifetime Achievement Award.

Caia:s julkalender har ett värde av 8000 kronor – det här innehåller den

1 timme sedan
Caia Cosmetics har släppt sin efterlängtade adventskalender. Julkalendern sägs innehålla produkter för omkring 8000 kronor – men vad innehåller den?

Postkodmiljonären pudlar efter frågemissen: "Oj oj"

2 timmar sedan
När Postkodmiljonären-produktionen ställde en fråga i sociala medier blev det lite fel – och tittarna var inte sena med att reagera.

Carina Bergfeldts hårda ord mot Tina Nordström: "Ursäkta men..."

2 timmar sedan
Hela Sverige bakar 2023 drar snart igång och överallt har reklamen börjat dyka upp. Någon som snabbt hade synpunkter om den – det var Carina Bergfeldt.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.