Journalisten Ola Brising och bloggaren Jackie Ferm har varit tillsammans i tre år.
1 av 4
Journalisten Ola Brising och bloggaren Jackie Ferm har varit tillsammans i tre år. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
De förlovade sig år 2015.
2 av 4
De förlovade sig år 2015. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
I februari i år så gifte de sig i Bangladesh.
3 av 4
I februari i år så gifte de sig i Bangladesh. - Foto: Stella Pictures / Yessica Thor
Men nu går paret skilda vägar.
4 av 4
Men nu går paret skilda vägar. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund

Jackie Ferm och Ola Brising gör slut – bara några veckor efter bröllopet

Efter tre år tillsammans går nu Jackie Ferm och Ola Brising skilda vägar.


Det var på alla hjärtans dag år 2015 som bloggprofilen Jackie Ferm förlovade sig med sin pojkvän, journalisten Ola Brising. Den 25 februari i år så utförde paret en bröllopsceremoni i Bangladesh.

Eftersom Jackie fortfarande är gift med med en man i Turkiet som hon gifte sig med år 2011 – något som tidningen Expressen skrev om då – så kunde inte Ola och Jackie gifta sig i juridisk mening.

Men nu har Jackie och Ola bestämt sig för att gå skilda vägar – bara några veckor efter ceremonin i Bangladesh.

På sin Facebook berättade Jackie om separationen.

– Ola och jag har bestämt oss för att gå skilda vägar. Vi har pratat om det länge. Det har helt enkelt blivit för mycket av allt. Vi hade tre år lyckliga år ihop. Jag tycker såklart om Ola väldigt mycket fortfarande. Som vän önskar jag honom lycka till! Trevlig helg allihopa!, skrev Jackie i ett inlägg som sajten Stoppapressarna har tagit del av.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.