Onsdag 23 Jun
Stockholm

Svenska modellen Sandra fick nog av dickpics – släpper låten "Snoppfri inkorg"

Svenska modellen och Instagram-profilen Sandra Reiche är aktuell med sin nya låt.
1 av 7
Svenska modellen och Instagram-profilen Sandra Reiche är aktuell med sin nya låt. Foto: https://www.instagram.com/6packsandra/ Bilden är ett montage.
Sandras låt ligger etta på Spotifys topplista Viral 50 i Sverige+.
2 av 7
Sandras låt ligger etta på Spotifys topplista Viral 50 i Sverige+. Foto: https://www.instagram.com/6packsandra/
Sandra tröttnade på att killar skickar dickpics till henne.
3 av 7
Sandra tröttnade på att killar skickar dickpics till henne. Foto: https://www.instagram.com/6packsandra/
Sandra är modell och bloggare.
4 av 7
Sandra är modell och bloggare. Foto: https://www.instagram.com/6packsandra/
Hon hoppas att låten ska ge snubbar en tankeställare.
5 av 7
Hon hoppas att låten ska ge snubbar en tankeställare. Foto: https://www.instagram.com/6packsandra/
Sandra berättar för Nyheter24 att hon kan få flera bilder i veckan.
6 av 7
Sandra berättar för Nyheter24 att hon kan få flera bilder i veckan. Foto: https://www.instagram.com/6packsandra/
– Ibland kan jag skriva tillbaka att jag ska skicka bilden till deras mamma/flickvän/fru och då brukar det vara tyst sen, säger Sandra till Nyheter24.
7 av 7
– Ibland kan jag skriva tillbaka att jag ska skicka bilden till deras mamma/flickvän/fru och då brukar det vara tyst sen, säger Sandra till Nyheter24. Foto: https://www.instagram.com/6packsandra/

– Ibland kan jag skriva tillbaka att jag ska skicka bilden till deras mamma/flickvän/fru och då brukar det vara tyst sen, säger modellen Sandra Reiche till Nyheter24.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggaren och modellen Sandra Reiche, 29, tröttnade på att killar skickar snoppbilder till tjejer på sociala medier. Därför har hon nu tillsammans med Rasmus Gozzis gjort låten "Snoppfri inkorg".

"Ett uselt raggningsknep"

– Jag har länge varit otroligt less på att få massa snoppbilder skickade till mig och tänkte därför att det vore en bra idé att göra en låt om detta problem så kanske vissa killar får en tankeställare nästa gång de skickar iväg såna bilder till tjejer. Jag vet inte riktigt vad killar vill uppnå genom att skicka såna bilder, det känns som ett riktigt uselt raggningsknep som inte kan funka särskilt ofta alls, snarare tvärtom, säger Sandra till Nyheter24.

Photoshoppar sina snoppar

Sandra berättar att hon får flera snoppbilder i veckan – både från unga killar i tonåren till äldre gubbar.

– Alla bilder är lika illa egentligen eftersom de kommer helt ovälkommet. Det kan vara små och slaka till stora i stånd, olika vinklar, filter och en del försöker sej på att photoshoppa deras penisar. Ofta så skriver de gärna och frågar vad man tycker om den och om man tycker att den är fin, säger Sandra till Nyheter24.

Hur svarar du killar som skickar sådana bilder?
– Jag brukar inte besvara några av dem, utan jag blockar alla som skickar såna bilder. Ibland kan jag skriva tillbaka att jag ska bifoga bilden till deras mamma/flickvän/fru och då brukar det vara tyst sen.


Vad har du fått för reaktioner på låten?
– Den har blivit otroligt uppskattad! Många tjejer hör av sig som känner igen sej i min situation och tycker att det var en jättebra text och hoppas som jag att det ska leda till att killar fattar vinken om hur otroligt korkat det är att skicka såna bilder, avslutar Sandra för Nyheter24.

Lyssna på låten här:

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela