Mer Mia i rutan!
1 av 3
Mer Mia i rutan! - Foto: Henrik Montgomery/ TT
HURRA!
2 av 3
HURRA! - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Parneviks: Peg, Mia, Philippa, Phoenix, Penny och Jesper.
3 av 3
Parneviks: Peg, Mia, Philippa, Phoenix, Penny och Jesper. - Foto: TT BILD

Glädjebeskedet: Mia Parnevik återvänder till tv-rutan med nytt program

HURRA! Mia Parnevik kunde inte hålla sig borta från våra tv-rutor och återvänder i "Den största dagen".


För några veckor fick vi det otroligt trista beskedet att Mia Parnevik kände sig klar med sin tv-karriär. Detta efter att hon synts och älskats i två säsonger av TV3:s succéserie "Parneviks". Men vänta nu – har hon ångrat sig?

Det är på TV3:s Instagram-sida som Mia delar med sig av det fantastiska beskedet.

– Hastigt och lustigt är jag i Sverige och spelar in ett nytt tv-program för TV3 som heter "Den största dagen" som handlar om bröllop, överraskningar för stora dagar i ens liv, säger hon i klippet.

TV3 själva skriver att hon i det nya programmet kommer att överraska människor på stora dagar i deras liv.

"Nu blir det snart mer Mia Parnevik på TV3! Just i dag spelar hon in ett avsnitt av nya programidén "Den största dagen" där hon överraskar människor på deras bröllop, födelsedagar och andra stora högtider med ett firande de inte kunnat drömma om".

Redan innan hade det hintats om nya idéer.

– Det praktiska är att Parnevikfamiljen är spridd över hela världen, vilket ger möjlighet att hitta nya programidéer, berättade Karin Stjärne på MTG då.

Många var ju givetvis ledsna efter att den tredje säsongen av "Parneviks" inte blev av. Nu blir det alltså MER Mia Parnevik i rutan. Som det ska vara.

/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du glad att återse Mia i rutan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.