Här är Kikki Danielssons starka budskap till hatarna

Kikki Danielsson berättar att hon har fått en hel del hat, och nu har hon något viktigt att säga till dem som hatar.


Kikki Danielsson är aktuell som sommarvärd i P1 den 31 juli och ska då prata en del om mobbing, det avslöjar hon i en intervju med Nyheter24.

– Jag tänker med förskräckelse på hur det hade gått om mobiler och datorer funnits på den tiden jag gick i skolan, säger Kikki till Nyheter24.

Hon avslutar med ett starkt budskap till alla hatare där ute. Kolla in det i spelaren ovan.

Läs också om vad Jonas Gardell gjorde när han blev kallad "bögjävel" eller modellen som svarade med en chipsplåtning när hon blev kallad tjock.

/
hat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Platsen är klassisk mark för musikgenren i huvudstaden. I sommar intar en ny jazzfestival Skeppsholmen i Stockholm.

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

1 timme sedan
Efter ett 20-tal avhopp från kringarrangemangen runt Eurovision har Malmö stad behövt tänka om. Den enda musikscenen utan säkerhetskontroll vid ingången slopas, rapporterar Sydsvenskan.